Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 2 Μαρτίου

Ευρωλίγκα – Μπάσκετ
Μακάμπι – Ολυμπιακός
NOVAsports2HD, 21.05
Στο Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.


Εκπομπή
«60′ Ελλάδα»
Alpha, 23.50
Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, o Νίκος Μάνεσης συνεχίζει για πέμπτη χρονιά το ταξίδι του στην Ελλάδα. Στόχος, η καταγραφή της καθημερινότητας ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση.


Ελληνική σειρά
«Οι συμμαθητές» ΑΝΤ1, 22.15
Ο Ανδρέας και ο Φρίντομ εντοπίζουν μια φίλη της Λυδίας, ενώ η Τάρα καταφέρνει και ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό καθώς θα βοηθήσει την έρευνά τους με τη Μαριλένα και τη Λυδία.
Ξένες ταινίες
«Κούρσα θανάτου»
(Death race) Star, 22.00
Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, οι δεσμοφύλακες για να περνούν την ώρα τους αναγκάζουν τους κρατουμένους να παίρνουν μέρος σε αγώνες από τους οποίους μόνο ένας βγαίνει ζωντανός. Ενας πρώην κατάδικος και δεινός οδηγός ταχύτητας που βρίσκεται κατηγορούμενος για έναν φόνο που ποτέ δεν διέπραξε καταλήγει εκεί. Οδηγώντας ένα θηριώδες αυτοκίνητο οπλισμένο με πολυβόλα καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του για να στεφθεί νικητής. Πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Στέιθαμ. (ΗΠΑ/Γερμανία/Βρετανία, 2008, 100′)
«Κλειστά σύνορα»
(Linewatch) MEGA, 24.00
Ο βραβευμένος με Οσκαρ Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή περιπέτεια για τα πιο επικίνδυνα σύνορα του κόσμου. Στο πλευρό του, η Σάρον Λεάλ (Dreamgirls). Ο Μάικλ Ντίξον ζει μια φιλήσυχη ζωή με την οικογένειά του στα σύνορα της Αμερικής με το Μεξικό. Υπηρετεί ως συνοριοφύλακας αλλά κρύβει από όλους το σκοτεινό παρελθόν του. (ΗΠΑ, 2008, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.