ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ)

2 φέτες προζυμένιο ψωμί

60 γρ. κασέρι, χονδροτριμμένο

5-6 καρύδια, την ψίχα, χονδροσπασμένα

3 κ.σ. σπόρους ροδιού

1 κ.σ. μέλι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα μικρό ταψάκι αραδιάζουμε τις φέτες του ψωμιού. Μοιράζουμε επάνω στο ψωμί το κασέρι και τα καρύδια και ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά μέχρι το κασέρι να πάρει χρώμα στις άκρες και να λιώσει.

Βγάζουμε από τον φούρνο, ρίχνουμε τους σπόρους του ροδιού και περιχύνουμε με το μέλι. Σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.