Το Trikalinos Avgotaraho PSYCHE έρχεται να δώσει νέα γεύση στο τραπέζι μας. Προέρχεται από μια ήπια διαδικασία ωρίμανσης των αυγών του κέφαλου, η οποία αποκαλύπτει έναν ζουμερό και κρεμώδη πυρήνα. Τουτέστιν από την αρχή μέχρι το τέλος, ο ουρανίσκος καταλαμβάνεται από την κραταιά γεύση του ιωδίου. Απολαύστε το λοιπόν επάνω σε φρυγανισμένο μπριός, ενώ μπορεί να συνοδεύσει αρμονικά συνταγές με θαλασσινά, όσπρια, αβγά, ζυμαρικά και ρύζι. Την ίδια στιγμή απογειώνει το βούτυρο και τα ωμά όστρακα, ενώ παντρεύεται ιδανικά με σαμπάνια, ξηρά και μεταλλικά λευκά κρασιά, αποστάγματα, βότκα και ουίσκι.
H ψυχή της θάλασσας
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.