Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Basket League
Ολυμπιακός – Αρης
COSMOTEsports4HD, 18.30
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει τον Αρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ενημερωτική εκπομπή
«Δικογραφίες»
ΣΚΑΪ, 24.00
Υποθέσεις που συντάραξαν την κοινωνία και έφθασαν στη Δικαιοσύνη. H δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα ανιχνεύει και εμβαθύνει δικαστικές υποθέσεις που συγκλονίζουν. Μπροστά στην κάμερα οι πρωταγωνιστές απίστευτων ιστοριών που εκτυλίσσονται στις δικαστικές αίθουσες και στην ελληνική κοινωνία.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Ο παμπάλαιος υπολογιστής του Βαγγέλη και της Χαρούλας χαλάει και ο Σάββας τούς προτείνει να πάρουν ένα τάμπλετ αντί για καινούργιο υπολογιστή, που είναι φθηνότερο και πιο εύχρηστο. Ο Βαγγέλης συμφωνεί, αλλά η Χαρούλα έχει τις επιφυλάξεις της. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι το νέο gadget τους είναι πραγματικά πιο εύκολο και ζητάει συνεχώς τη βοήθεια όλων. Κι ενώ αρχικά φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει και να τα πηγαίνει καλά, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σάββα και τη Λυδία.
Ξένη ταινία
«The Hangover Part 2»
Star, 22.00
Δύο χρόνια μετά τον Νταγκ, ο Στου αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, μια όμορφη, ζάπλουτη Ταϊλανδή. Η πολυτελής τελετή στην εξωτική Ταϊλάνδη προϋποθέτει ωστόσο ένα πάρτι εργένηδων ανάλογο των περιστάσεων. Οι οδυνηρές όμως μνήμες από το σχεδόν καταστροφικό μπάτσελορ του Νταγκ στο Λας Βέγκας είναι ακόμη νωπές και αποφασίζει να μην το ρισκάρει. Ωστόσο, δύο νύχτες πριν από τη μεγάλη ημέρα τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει. Μετά την Μπανγκόκ, ό,τι είχε συμβεί στο Λας Βέγκας θα φαίνεται σαν εκδρομή στην Ντίσνεϊλαντ! Με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκη, Τζάστιν Μπάρθα. (ΗΠΑ, 2011, 97′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.