Επιλογές για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνική σειρά
«Η λέξη που δεν λες»
Alpha, 21.50
Η Ιωάννα ανακοινώνει στην οικογένεια ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα περιμένοντας να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, αλλά σοκάρεται από την ψύχραιμη αντίδραση. Η ένταση ξεσπά όμως όταν ο Γιάννης μαθαίνει ότι η Ελένη παίρνει αντισυλληπτικά. Ο Τζατζιμάκης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην άναυδη Ιωάννα. Ο Βασίλης με την Αλισάβη βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο στα Χανιά, όπου συναντιούνται ερωτικά έπειτα από πολλά χρόνια.
Ξένες ταινίες
«Ο εκλεκτός» (The book of Eli)
Star, 22.00
Μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ των αδελφών Αλμπερτ και Αλεν Χιουζ, με τον Ντενζέλ Ουάσιγκτον στον ρόλο του τυφλού προστάτη του Ιερού Βιβλίου, στο οποίο στηρίζεται η σωτηρία της ανθρωπότητας. (ΗΠΑ, 2010, 104′)
«Θέα από ψηλά» (View from the top)
ΣΚΑΪ, 22.00
Η Γκουίνεθ Πάλτροου υποδύεται την ξανθιά επαρχιωτοπούλα, η οποία για να ξεφύγει από τη μιζέρια του περιβάλλοντός της αποφασίζει να πετύχει στον αέρα. (HΠA, 2003, 88′)
«Διπλή δολοφονία» (Unnatural causes)
Mega, 24.00
Οταν ο Ματ υποπτεύεται την Τζούλια για απιστία, δίνει εντολή για δολοφονία της συζύγου του. Μόλις πληροφορείται την εκτέλεσή της, οι τύψεις τον οδηγούν στην αυτοκτονία –ή μήπως όχι; Οταν η Τζούλια, την οποία όλοι θεωρούν νεκρή, επιστρέφει για να εκδικηθεί, ανακαλύπτει πως ο θάνατος του Ματ μπορεί να μην είναι αυτοκτονία. Ενώ αγωνίζεται να βρει την αλήθεια, όλοι γύρω της θα κάνουν τα πάντα για να την εμποδίσουν. (ΗΠΑ, 2008, 90′)
«Σκότωσέ τους γλυκά» (Killing them softly)
Star, 00.30
Η παρασκηνιακή δράση επαγγελματιών δολοφόνων των ΗΠΑ (Μπραντ Πιτ, Ρίτσαρντ Γκαντολφίνι κ.ά.) με οδηγό το μυθιστόρημα του πρώην δικαστικού Τζορτζ Β. Χίγκινς. Σκηνοθεσία: Αντριου Ντόμινικ. (ΗΠΑ, 2012, 88′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.