Το POINT a κατεβαίνει στο χειμωνιάτικο Atrium και συνεχίζει την παράδοση και φέτος στρώνοντας κάθε Κυριακή το μεσημεριανό τραπέζι. Το μενού με γεύσεις μεσογειακές δίνει έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ο Μάριος Πιρπιρίδης και ο Μανώλης Μαυριγιαννάκης φροντίζουν για αυτό.

Ετσι από τη γυάλινη οροφή του εστιατορίου το φυσικό φως διαχέεται στην αίθουσα. Γύρω από το τραπέζι έχουν μαζευτεί φίλοι και οικογένεια. Κουβέντες, γέλια, πειράγματα, σχέδια για την επόμενη εβδομάδα που ξεκινά δίνουν τον τόνο, ενώ στο βάθος, το αναμμένο τζάκι καίει μπροστά από τους αναπαυτικούς καναπέδες. Στο τραπέζι φθάνει η ζεστή σούπα και ύστερα οι πιατέλες με τα λαχταριστά φαγητά.

Ξενοδοχείο Ηρώδειο, οδός Ροβέρτου Γκάλλι 4, Κρατήσεις 210 9236 832

www.herodion.gr

https://www.facebook.com/HerodionHotelAthens