CHECKPOINT για τη Δικαιοσύνη στον Alpha

Με μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Υπουργού Δικαιοσύνης ξεκινά τον δεύτερο κύκλο της η εκπομπή CHECKPOINT ALPHA, με την Γιάννα Παπαδάκου.

Με μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Υπουργού Δικαιοσύνης ξεκινά τον δεύτερο κύκλο της η εκπομπή CHECKPOINTALPHA, με την Γιάννα Παπαδάκου.

Ο κ. Σταύρος Κοντονής μιλάει για τη Δικαιοσύνη και όχι μόνο. Ακόμη:

Τα συγκλονιστικάντοκουμέντα που έπεισαν τους έλληνες δικαστές, να αρνηθούν την απέλαση των8 Τούρκωναξιωματικών.

Με ποιο τρόποοι συνήγοροίτους κατέδειξαν, με λεπτομέρεια, στους δικαστές του Αρείου Πάγου,ότι οι 8 τούρκοιδεν έπρεπε να επιστρέψουν στην Τουρκία,όπουδεν θα είχαν μια δίκαιη δίκη και κινδύνευε η ζωή τους;

Τι κατέθεσεστον Άρειο Πάγο για τους 8, ο μάρτυρας υπεράσπισής τους,αντιπρόεδρος της Κοινωνίας των Πολιτών,ναύαρχος ε.α Στυλιανός Φενέκος;

Πώς ξεκαθαρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης,τις θέσεις της Κυβέρνησης για την απέλαση των 8τούρκων αξιωματικών;

Και τέλος, πώς σχολιάζει η τουρκάλα συγγραφέας-δημοσιογράφος,Ετσέ Τεμέλκιουραν , την απόφαση να μην απελαθούν οι 8 αξιωματικοί καθώςκαι την κατάσταση στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα.

Στο στούντιο της εκπομπής ο Ακαδημαϊκός και καθηγητής Αστικού Δικαίου κ. Μιχάλης Σταθόπουλος,ο ένας από τους συνηγόρουςκαθηγητήςΠοινικού Δικαίου κ. Χρίστος Μυλωνόπουλοςκαι ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Φίλης.

Σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στον Alpha

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.