To vima.gr προτείνει για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Ενημερωτική εκπομπή
«Checkpoint Alpha» Alpha, 00.45
Η Γιάννα Παπαδάκου φιλοξενεί τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή, ο οποίος μιλάει για όλους και για όλα. Ακόμη, συγκλονιστικά ντοκουμέντα που έπεισαν τους έλληνες δικαστές να αρνηθούν την απέλαση των οκτώ τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του καλοκαιριού. Στο στούντιο της εκπομπής ο ακαδημαϊκός και καθηγητής Αστικού Δικαίου κ. Μιχάλης Σταθόπουλος, ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Χρίστος Μυλωνόπουλος, ένας από τους συνηγόρους των Τούρκων και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Φίλης.
Ξένες ταινίες
«Ενας ονειρεμένος γάμος» (Easy virtue)
ΕΡΤ2, 21.30
Στα τέλη της δεκαετίας του 1920, ένας νεαρός άγγλος αριστοκράτης, ο Τζον Γουίτακερ, ερωτεύεται παράφορα μια εντυπωσιακή ξανθιά Αμερικανίδα, τη Λαρίτα, οδηγό ράλι, καπνίστρια, αντισυμβατική, επαναστάτρια, αλλά και ευγενική, ετοιμόλογη και σέξι. Πάνω στον ενθουσιασμό τους αποφασίζουν να παντρευτούν. Οταν όμως το ζευγάρι επισκέπτεται το πατρικό σπίτι του Τζον, η αυταρχική μητέρα του Βερόνικα δείχνει μια σχεδόν «αλλεργική» αντιπάθεια προς τη νύφη της. (Βρετανία / Καναδάς, 2008, 93′)

«Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιψ» (Harry Potter and the half-Blood Prince)
Star, 22.50
Εκτη κινηματογραφική περιπέτεια του πασίγνωστου μάγου της Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ, που εδώ δεν είναι το παιδάκι που γνωρίσαμε το 2001, αφού η αθωότητα της παιδικής ηλικίας έχει φύγει για τα καλά και προβλήματα, όχι μόνο μεταφυσικά αλλά και καθημερινά, τον πονοκεφαλιάζουν. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2009, 148′)

«Παιχνίδια της τύχης» (Random hearts)
Mega, 01.50
Αδέξιο, αν και παρακολουθήσιμο, ερωτικό δράμα του Σίντνεϊ Πόλακ, όπου ένας αστυνομικός και μια πολιτικός (Χάρισον Φορντ, Κριστίν Σκοτ Τόμας) συναντώνται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες: οι σύζυγοί τους σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα και όλα δείχνουν ότι υπήρξαν εραστές. (ΗΠΑ, 1999, 126′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.