Τηλεπαιχνίδι
«Quizdom the show»
Alpha, 18.00
Γρήγορο, έξυπνο, απρόβλεπτο, ανανεωμένο, το τηλεοπτικό παιχνίδι με τον Λάμπρο Φισφή διασκεδάζει τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου τους τηλεθεατές. Σταθερές αξίες του παιχνιδιού ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (16), αλλά και οι κατηγορίες τους: 20ός αιώνας, τέχνες, διασημότητες, αθλητικά, γεωγραφία, επιστήμη, θρησκεία, ιστορία, σώμα και υγεία, λέξεις, σινεμά, μουσική, πολιτική, φαγητό, ζώα.
Αθλητική εκπομπή
«Kick off»
Σκάι, 21.25
Ολη η αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου. Στην παρουσίαση της εκπομπής το δίδυμο Κώστας Βαϊμάκης, Γιάννης Τσαούσης, παίζει με μαεστρία το «ένα-δύο», δίνει πάσες «πάρε-βάλε» στους σχολιαστές Αλέξη Σπυρόπουλο, Βασίλη Βέργη και Βασίλη Παπαθεοδώρου και κάνει απανωτά επιτυχημένα overlaps με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Παναγιώτη Βαρούχα και φυσικά ολόκληρο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.
Ξένες ταινίες
«Οι άνδρες µε τα µαύρα» (Men in black)
Mega, 21.00
Ο Τόμι Λι Τζόουνς και ο Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστούν σε αυτή την άκρως επιτυχημένη περιπέτεια φαντασίας του Μπάρι Σόνενφελντ που γνώρισε δύο «συνέχειες». (ΗΠΑ, 1997, 98′)
«Θανάσιμη καταδίωξη» (Collateral damage)
Star, 23.15
Η ζωή του πυροσβέστη Γκόρντον Μπρούερ παίρνει δραματική τροπή όταν η σύζυγος και το παιδί του σκοτώνονται σε βομβιστική επίθεση. Υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον Κλαούντιο Περίνι, τον επονομαζόμενο «Λύκο», γνωστό τρομοκράτη με «έδρα» του την Κολομβία. Καθώς ο καιρός περνά και οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να τον συλλάβουν, ο Μπρούερ αποφασίζει να αγνοήσει τις συμβουλές του Πίτερ Μπραντ, πράκτορα της CIA, και να ταξιδέψει ως τις ζούγκλες της Κολομβίας για να πάρει την εκδίκησή του… (ΗΠΑ, 2002, 100′)

HeliosPlus