Ελληνικές σειρές
«Αστέρας Ραχούλας»
Alpha, 21.00
Η Τασία «ενημερώνει» τον Μπάμπη ότι ο Ανέστης ενδιαφέρεται να βοηθήσει την Μπιρμπίλω. Η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη με τις ερωτήσεις και τα μελλοντικά πλάνα του Μάνου και συγκρούεται μαζί του. Ο Αρης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά την εξαφάνιση της Μαργαρίτας. Παράλληλα, ο Λιόλιος είναι πολύ ανήσυχος για την υγεία του μετά τον κατά λάθος τραυματισμό του. Η Σαββούλα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη βραδινή της έξοδο με τον Αγγελή. Ο Ανέστης οργανώνει το νέο σχέδιο σε βάρος της Ραχούλας. Ο Μπάμπης, εκτός εαυτού με την Μπιρμπίλω, αρχίζει να την ψάχνει παντού.
«Συμμαθητές»
ΑΝΤ1, 22.15
Η Κρίστη και ο Ανδρέας κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ η Μαριλένα είναι πολύ κοντά να ανακαλύψει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τηλεφωνήματα. Η Γκέλυ γίνεται αφοπλιστικά ειλικρινής με τον Νικόλα και ο Γιώργος βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στις απαιτήσεις της δεσποτικής Τότας και της ανικανοποίητης Σεσίλια.
Ξένες σειρές
«Οι έξι αδελφές»
ΕΡΤ2, 19.00
Οι αδελφές Σίλβα ξυπνούν με τη δυσάρεστη είδηση ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι. Η αποκάλυψη της ταυτότητας του κλέφτη ωστόσο θα τις εκπλήξει. Η Σίλια και η Αουρόρα θέτουν σε ισχύ το σχέδιό τους για να πείσουν τον γιατρό της Σίλια ότι έχει θεραπευτεί. Η Ελίσα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη δόνα Λοϊγκόρι για να πετύχει τον στόχο της στο θέατρο, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει.

«Οι άγγελοι του Τσάρλι»
Mega, 01.50
«Αγγελοι του Τσάρλι»… reloaded. Η θρυλική σειρά της δεκαετίας του ’70 ταξιδεύει στο μέλλον. Οχι, δεν θα δει κανείς ούτε αυτή τη φορά ποιος είναι ο Τσάρλι, αλλά θα μπορεί να απολαύσει τρεις αναπάντεχα όμορφες γυναίκες που δεν μασάνε πουθενά να πολεμούν τους κακούς.

HeliosPlus