Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Ελληνική σειρά
Συμμαθητές
ΑΝΤ1, 22.15
Η Μαριλένα δέχεται ακόμα ένα τηλεφώνημα από τον εκβιαστή. Η Κρίστη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη που της έκανε ο Φραγκίσκος σε σχέση με το παρελθόν του Φρίντομ, η Αλίκη τηλεφωνεί στον Ισίδωρο και ζητά να επισπεύσουν τη συνάντησή της με τον Ηρακλή και η Τάρα στριμώχνει τον Φρίντομ.


Ξένη σειρά
Ντετέκτιβ Μέρντοχ
ΕΡΤ1, 19.45
Τις διηγήσεις του μικρού Αλγουιν για παράξενους θορύβους και μυστήρια θεάματα στο ποτάμι τις θεωρούν όλοι αποκυήματα της ζωηρής φαντασίας του. Οταν όμως βρίσκεται νεκρός ένας μαθηματικός, εμπλέκονται ξένοι πράκτορες και κυρίως εξαφανίζεται ο μικρός, ο Μέρντοχ εύχεται να είχε πάρει στα σοβαρά τα λεγόμενά του. Μέσα σε όλα, εμφανίζεται και το πτώμα ενός νάνου και ο Μέρντοχ βρίσκεται με ένα όπλο να τον σημαδεύει στο κεφάλι.


Ξένες ταινίες
«Ο δικαστής» (The judge)
STAR, 22.00
Ενας κυνικός δικηγόρος (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) αναλαμβάνει την υπεράσπιση του δικαστή πατέρα του (Ρόμπερτ Ντιβάλ) που κατηγορείται για φόνο. Ενδιαφέρων συνδυασμός δικαστικού θρίλερ – οικογενειακού δράματος που σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Ντόμπκιν. Ο Ντιβάλ προτάθηκε για το Οσκαρ β’ ρόλου. (ΗΠΑ, 2014, 129′)
«Air America» Alpha, 23.50
Το 1969 και ενώ μαίνεται ο πόλεμος στο Βιετνάμ, ένας παράλληλος πόλεμος εξελίσσεται στο γειτονικό Λάος. Ο αμερικανός πρόεδρος Νίξον έχει δηλώσει επίσημα ότι η Αμερική δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά υπάρχουν πολλοί στρατιωτικοί σύμβουλοι που ήδη δρουν εκεί. Υπάρχει επίσης η Air America, μια «ιδιωτική» εταιρεία που εκτελεί μεταφορές φαρμάκων, στρατιωτικού υλικού και ναρκωτικών. Στην πραγματικότητα επιδιώκει να βοηθήσει τους ντόπιους προκειμένου να παραμείνουν μακριά από την επιρροή των Βιετκόνγκ. (ΗΠΑ, 1990, 103′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.