Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Η Μπέλα μπαίνει σε μια εφαρμογή γνωριμιών και αποφασίζει να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα με τον οποίο μιλάνε το τελευταίο διάστημα. Η Ολγα όμως τη συμβουλεύει να μη βρεθεί μόνη μαζί του, αλλά να του δώσει ραντεβού στο σπίτι των γονιών τους. Η Μπέλα φοβάται μην την καταλάβει ο Βαγγέλης και καταστρώνουν με την Ολγα και τον Διονύση ένα σχέδιο αντιπερισπασμού. Παράλληλα, η Χαρούλα προσπαθεί να πείσει τον Βαγγέλη να βάψουν το σπίτι και κανονίζουν να έρθει ένας μάστορας για να το δει.


Ξένες ταινίες
«Τα τελευταία 8 λεπτά»
(Source code) Star, 22.00
Ενας αμερικανός στρατιώτης, χειριστής ελικοπτέρου, ξυπνά μέσα σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο. Δεν έχει καμία ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο που θυμάται είναι να πετάει με ελικόπτερο για μια αποστολή στο Ιράκ. Ανακαλύπτει ότι έχει πάρει την ταυτότητα ενός άλλου άνδρα και προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν. Οκτώ λεπτά αργότερα ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τούς σκοτώνει όλους. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ για τον στρατιώτη, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν από την έκρηξη μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή. (ΗΠΑ, 2011, 83′)
«Fargo»
Alpha, 01.15
Δύο αδίστακτοι κακοποιοί (Στιβ Μπουσέμι, Πίτερ Στόρμαρ) αναλαμβάνουν την απαγωγή της συζύγου ενός ξοφλημένου πωλητή αυτοκινήτων (Γουίλιαμ Μέισι), αλλά το σχέδιο στραβώνει. Από τις καλύτερες ταινίες των δαιμόνιων αδελφών Τζόελ και Ιθαν Κοέν, ένα καλοστημένο θρίλερ με σατιρικές διαθέσεις που χάρισε στη Φράνσες Μακ Ντόρμαντ το Οσκαρ α’ ρόλου (υποδύεται μια αστυνομικό). Οι Κοέν βραβεύθηκαν με Οσκαρ για το σενάριό τους. (ΗΠA, 1995, 87′)

HeliosPlus