Ενηµερωτική εκποµπή
«Ιστορίες»
ΣΚΑΪ, 24.00
Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί και επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς, επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ας ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς. Ιστορίες με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα, τη Σία Κοσιώνη και τον Τάσο Τέλλογλου.

Ελληνική σειρά
«Daddy cool»ANT1, 23.15
O Μάξιμος δεν θυμάται τι έκανε με την Κατερίνα το προηγούμενο βράδυ επειδή ήταν μεθυσμένος. Η Κατερίνα θυμωμένη εξαφανίζεται χωρίς να δώσει ούτε σημεία ζωής ούτε εξηγήσεις. Η σχέση του Μάξιμου με τη Στέλλα διανύει την καλύτερη φάση της, ώσπου η Κατερίνα εμφανίζεται ξανά και τα διαλύει όλα. Παράλληλα, η Αγγέλα παίρνει εντολή από την Υπηρεσία της να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει μια πολύ περίεργη αποστολή.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ1, 19.45
Ο καθηγητής Φυσικής Σάμιουελ Μπένετ δολοφονείται από πυροβολισμό –σίγουρα θα έπρεπε να είναι φυσικός και ο δολοφόνος, για να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει τον φόνο, μια και χρησιμοποιήθηκε ένα τηλεσκόπιο για να τον παρασύρει στο παράθυρο. Στο μεταξύ η σχέση του Μέρντοχ με τη δρα Ογκντεν περνά μεγάλη κρίση, ενώ η έρευνα του Κράμπτρι για τη βιολογική του μητέρα οδηγεί σε δύο υποψήφιες.


Ξένη ταινία
«Wieners» MEGA, 24.00
Ο Τζο, καλεσμένος στην πιο δημοφιλή εκπομπή της τηλεόρασης, καταφέρνει να γίνει περίγελος από τον παρουσιαστή. Καθώς αυτά τα 15 λεπτά εξευτελιστικής δημοσιότητας του κοστίζουν και τη σχέση του, κλείνεται στο σπίτι του αγκαλιά με μπίρες και πατατάκια. Τότε θα παρέμβουν οι αξιολάτρευτοι φίλοι του που δεν αντέχουν να βλέπουν τον κολλητό «πεσμένο» και τον παρασύρουν σε ένα παραδοσιακό αμερικάνικο road trip με κορίτσια, αναποδιές και περιπέτεια. (ΗΠΑ, 2008, 80′)

HeliosPlus