Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Εκποµπή ζαχαροπλαστικής
«Γλυκές αλχηµείες»
ΣΚΑΪ, 20.00
Ο Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές αλχημείες» αλλάζουν ήπειρο και μας ταξιδεύουν στην πιο γλυκιά πλευρά της Αυστραλίας. Η εκπομπή μάς ξεναγεί στην κοσμοπολίτικη και εντυπωσιακή Μελβούρνη, την τρίτη μεγαλύτερη «ελληνική» πόλη μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, λόγω της τεράστιας και δραστήριας ελληνικής παροικίας της.
Ψυχαγωγική εκποµπή
«Στην υγειά µας, ρε παιδιά»
ALPHA, 21.00
O Σπύρος Παπαδόπουλος προσκαλεί σε μια βραδιά με πρωταγωνιστή έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκούς συνθέτες, τον Χρήστο Νικολόπουλο. Τριάντα πέντε διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια, σπουδαίοι λαϊκοί ερμηνευτές, μερικοί από τους καλύτερους σολίστες του μπουζουκιού, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι.
Ξένες ταινίες
«Συλλέκτης οστών» (The bone collector)
MEGA, 22.40
Ενας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν, αφήνοντας ίχνη με κρυφή σημασία. Ο Λίνκολν Ράιμ (Ντενζέλ Ουάσιγκτον) είναι ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και σπουδαίος εγκληματολόγος. Ενας τραυματισμός όμως τον αφήνει ανάπηρο. Μια ικανή νεαρή αστυνομικός, η Αμίλια Ντόναχι (Αντζελίνα Τζολί), πείθεται ότι πρέπει να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν το νοσηρό σχέδιο του δολοφόνου. Χειρότερος εχθρός τους είναι ο χρόνος. Κανείς, όμως, δεν υπολογίζει πού ακριβώς μπορεί να οδηγεί η συλλογή οστών, με την οποία «παίζει» ο αδίστακτος δολοφόνος. (ΗΠΑ, 1999, 118′)
«Οταν µε παράτησε η Σάρα» (Forgetting Sarah Marshall) STAR, 23.15
ΟΠίτερ, ένας ανερχόμενος μουσικός, νιώθει να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του όταν τον εγκαταλείπει η επί έξι χρόνια σύντροφός του, ησταρ Σάρα Μάρσαλ. Προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό και την απόρριψη, αποφασίζει να πάει διακοπές στηΧαβάη, αλλά η τύχη δεν τον ευνοεί. Στο νησί, εντελώς συμπτωματικά, είναι και η πρώην του με τον νέο της σύντροφο. (ΗΠΑ, 2008, 102′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.