Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Η Βούλα ξυπνάει τελείως άφωνη από κρύωμα στον λαιμό και προσπαθεί να συνεννοηθεί με τον Μηνά με παντομίμα και σημειώματα. Πράγμα όχι και τόσο εύκολο, όπως αποδεικνύεται. Η πόρτα του μπάνιου έχει πρόβλημα. Μια κλειδώνεται ο Σίμος, μια η Λένα. Οταν νομίζουν πως έλυσαν το πρόβλημα, κλειδώνονται και οι δύο χωρίς κινητά. Η Μαρίνα ανησυχεί, γιατί πιστεύει ότι ο Ηλίας αρχίζει να κονταίνει. Αρχίζει να σκέφτεται τρόπους να εμποδίσει τη συρρίκνωση. Ο Διονύσης προβληματίζεται με το πόσο ακριβά είναι τα παιδικά ρούχα και παπούτσια. Ανησυχεί αν θα μπορέσει να προσφέρει στη μικρή του όσα θέλει.
Ξένες ταινίες
«Καταιγίδα» (The perfect storm)
STAR, 23.15
Δραματική περιπέτεια του Βόλφγκανγκ Πέτερσεν βασισμένη σε μια πραγματική τραγωδία στα ανοιχτά του Ατλαντικού. Πολύ καλοί οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μαρκ Γουόλμπεργκ, αλλά τον πρώτο λόγο έχουν τα εφέ. Αντιμετωπίζοντας οικονομικό πρόβλημα ο Μπιλ, καπετάνιος ενός ψαράδικου, με το πλήρωμά του ξανοίγονται στη θάλασσα όταν πληροφορούνται πως ένα τεράστιο κοπάδι ψαριών έχει κάνει την εμφάνισή του στα ανοιχτά. Η φήμη βγαίνει αληθινή, όμως εντελώς απροσδόκητα το ψυγείο του πλοίου παθαίνει βλάβη και συνειδητοποιούν ότι πρέπει να βγουν το συντομότερο στη στεριά. Είναι η στιγμή που θα έρθουν αντιμέτωποι με μια από τις χειρότερες καταιγίδες που έπληξε ποτέ τις Βερμούδες. (ΗΠΑ, 2000, 118′)

«Υπέρτατη πρόκληση» (Maximum risk)
MEGA, 24.00
Μετά τη δολοφονία του δίδυμου αδελφού του, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, ένας απόστρατος αξιωματικός του γαλλικού στρατού πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, αποφασισμένος να βρει τους δολοφόνους του. Εκεί συγκρούεται με τη ρωσική μαφία. (ΗΠΑ, 1996, 98′)

HeliosPlus