Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ ΕΡΤ2, 21.00
Με στόχο να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη γερμανική Μπάμπεργκ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά
«Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα»
ΑΝΤ1, 22.15
Μετά την εξαφάνιση της Μαρίτσας από το υπόγειο, η Μάγδα και ο Αντώνης περιμένουν στωικά τη σύλληψή τους. Η Σοφία ζητάει από τον Νεκτάριο να κάνει ριφιφί στην τράπεζα και όταν εκείνος αρνείται, βρίσκεται μπροστά στον χειρότερο εφιάλτη του. Ο Γιώργος συνεχίζει ακάθεκτος τις έρευνες και από το βενζινάδικο οδηγείται στο λυόμενο του Φάνη, όπου τον περιμένει μια έκπληξη η οποία τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Και όλα αυτά ενώ η Μαρίτσα ζει νέο δράμα, στα χέρια νέου απαγωγέα.
Ξένες ταινίες
«Οι τρεις σωματοφύλακες»
(The three musketeers)
Star, 22.00
Τρισδιάστατη κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού έργου του Αλέξανδρου Δουμά σε σκηνοθεσία Πολ Αντερσον («Resident Evil») με τους Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ορλάντο Μπλουμ, Λουκ Εβανς, Μίλα Γιόβοβιτς και έναν θαυμάσιο Κρίστοφ Βαλτς, που ως Καρδινάλιος Ρισελιέ κλέβει άνετα την παράσταση. (Γαλλία / Γερμανία / Αγγλία / ΗΠΑ, 2011, 98′)

«Αμισταντ» (Amistad) ANT1, 00.15
Περίπου μία δεκαετία μετά το «Πορφυρό χρώμα», ο Στίβεν Σπίλμπεργκ καταπιάνεται και πάλι με θέμα φυλετικού ρατσισμού βασισμένος στα πρακτικά της δίκης που ακολούθησε την αποτυχημένη ναυτική ανταρσία των μαύρων σκλάβων του πλοίου «Αμισταντ» το 1839. Στους βασικούς ρόλους οι Μάθιου Μακ Κόναχι, Αντονι Χόπκινς. (ΗΠΑ, 1997, 155′)
«Ζωή από την αρχή» (Reign over me)
Mega, 02.00
Ο Μάικ Μπάιντερ σκηνοθετεί αυτή την ταινία που αναφέρεται στις συνέπειες της 11ης Σεπτεμβρίου, με ένα καταπληκτικό καστ, με πρωταγωνιστές τον Ανταμ Σάντλερ, τον Ντον Τσιντλ και τη Λιβ Τάιλερ. (ΗΠΑ, 2007, 119′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.