Ευρωλίγκα
Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός
Novasports2HD, 20.00
Στο Βελιγράδι θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της διοργάνωσης.


Ντοκιµαντέρ
«Εντός Αττικής» ΕΡΤ2, 17.00
Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ προτείνει αποδράσεις –τι άλλο; –εντός Αττικής. Τα επεισόδια της σειράς σαν ψηφίδες συνθέτουν ένα μωσαϊκό, χάρη στο οποίο αποκαλύπτονται γνωστές ή πλούσιες φυσικές ομορφιές της Αττικής. Ο Χρήστος Ιερείδης στην πρώτη εκπομπή μάς ξεναγεί στο Λαύριο, την πύλη της Αττικής στο Αιγαίο.


Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια» ΑΝΤ1, 17.45
Ο Κώστας σπεύδει στο σπίτι της Σίλας και οι δυο τους πάνε το μωρό στον γιατρό για να δούνε τι έχει. Η Αφροδίτη κρατάει τον Αντώνη σε απόσταση επειδή έχει στο μυαλό της τον Αρη. Ο Φίλιππος συναντιέται με την Αγάπη και της ξεκαθαρίζει τη θέση του σε σχέση με αυτό που έκανε. Ο Ορέστης πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Αννας για να της ζητήσει εξηγήσεις, όμως ανακαλύπτει ότι δεν είναι πια εκεί. Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ο Ορέστης παντρεύεται την Αννα και πάει και τον βρίσκει. Η Αφροδίτη λέει ψέματα στον Αρη ότι δεν έχει δεσμό και οι δυο τους κανονίζουν να βγουν ραντεβού. Η Αρετή ανακαλύπτει ποιος έβαλε να την απαγάγουν και πάει και το λέει στον Παύλο.
Ξένη ταινία
«Εξ επαφής (Closer)» MEGA, 24.00
Τα μέλη δύο εξαιρετικά μπερδεμένων σύγχρονων ζευγαριών (Τζουντ Λο, Τζούλια Ρόμπερτς, Κλάιβ Οουεν και Νάταλι Πόρτμαν) προσπαθούν να βάλουν τάξη στη ζωή τους, κάτι που αποδεικνύεται όχι απλώς δύσκολο αλλά σχεδόν αδύνατον. Ενα θεατρικό έργο που είχε απήχηση και στη χώρα μας βρίσκεται στα ικανά χέρια του Μάικ Νίκολς («Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ»). (ΗΠΑ, 2005, 104′)

HeliosPlus