Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Αρμάνι – Ολυµπιακός
NOVAsports2HD, 21.45
Στο Μιλάνο θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Ενηµερωτική εκποµπή
«360°»
Alpha, 23.45
Με το σοβαρό θέμα της υπογεννητικότητας, το οποίο για κάποιους είναι πιο σοβαρό και από το οικονομικό της χώρας, κάνουν πρεμιέρα οι «360°» και η Σοφία Παπαϊωάννου. Η εκπομπή παρακολουθεί τη γέννηση του πρώτου παιδιού, ύστερα από τρία χρόνια, στο απομακρυσμένο νησί Θύμαινα και παρουσιάζει την προσπάθεια μιας ομάδας γιατρών να αντιστρέψουν τις δυσοίωνες προβλέψεις για τις γεννήσεις στη χώρα μας. Γιατί οι νέοι περιορίζονται σε ένα παιδί ή και κανένα όταν οι προγιαγιάδες μας έκαναν πολλά παιδιά;
Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Η Στεφανία στριμώχνει τον Σήφη για να της γνωρίσει επιτέλους την κοπέλα που της έχει πει παλιά ότι έχει. Παράλληλα όμως του αφήνει και υπονοούμενα για τη Μελίνα με αφορμή τον χωρισμό της. Η Χρυσάνθη, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να βοηθήσει τη Δήμητρα να απαλλαγεί από τις πιέσεις του Πάτροκλου και το αρρωστημένο πάθος του. Από την άλλη, η Ερνέστα αντιλαμβάνεται την οικονομική εκμετάλλευση του Πάτροκλου και ξεσπά, έτσι οι δυο τους χωρίζουν με τον πιο άσχημο τρόπο. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο Διαμαντής επιτίθεται στον Πάτροκλο.


Ξένη ταινία
«Τρεις ήρωες»
(Three kings)
Alpha, 00.45
Τέσσερις αμερικανοί στρατιώτες (Tζορτζ Κλούνεϊ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Αϊς Κιούμπ, Σπάικ Τζόνζι) αποφασίζουν να αποτολμήσουν μια φιλόδοξη ληστεία ενώ πολεμούν στο Ιράκ… Ενώ στη ραχοκοκαλιά της ακολουθεί μια παλιά χολιγουντιανή παράδοση, η ταινία του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο. Ράσελ θυμίζει επιδέξια φτιαγμένο μωσαϊκό κινηματογραφικών στυλ που καταλήγουν σε μια δυναμική και πρωτότυπη δημιουργία. (ΗΠΑ, 1999, 110′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.