Ένα τμήμα μάρκετινγκ σε application από τη Wind

Μια νέα υπηρεσία έξυπνης επικοινωνίας και διαχείρισης πελατολογίου έχουν από σήμερα, Τρίτη 24 Ιανουαρίου 20017, οι επαγγελματίες και οι εταιρικοί πελάτες της Wind.

Μια νέα υπηρεσία έξυπνης επικοινωνίας και διαχείρισης πελατολογίου έχουν από σήμερα, Τρίτη 24 Ιανουαρίου 20017, οι επαγγελματίες και οι εταιρικοί πελάτες της Wind. Η Wind MarketApp φέρνει πιο κοντά εταιρείες και επαγγελματίες με το πελατειακό κοινό, καθώς προσφέρει δυνατότητες ενός ολόκληρου τμήματος μάρκετινγκ, με πρόσβαση στα καλύτερα και πιο σύγχρονα εργαλεία που διευκολύνουν και κάνουν αποδοτικότερη τη διαχείριση πελατών.
Με αυτή την υπηρεσία, οι επαγγελματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δημιουργoύν ισχυρούς δεσμούς με το υπάρχον και εν δυνάμει πελατολόγιο, καθιστώντας πιο προσιτό τον στόχο τους για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Αξιοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις, τις μεγάλες υποδομές και το αναβαθμισμένο δίκτυο 4G, η Wind προσφέρει στους επαγγελματίες ένα νέο, άμεσο και εύκολo μέσο προκειμένου να προβάλουν και να προωθήσουν την επιχείρησή τους, να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και τα έσοδά τους αλλά και να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη.
Το MarketApp είναι ένα web application στο οποίο οι χρήστες εισέρχονται με username και password προκειμένου να διαχειριστούν τις επαφές των πελατών τους, να στείλουν προσωποποιημένα sms, email, καμπάνιες, καθώς και να δημιουργήσουν εισιτήρια και κουπόνια, έρευνες και δημοσκοπήσεις. Επίσης, θα μπορούν αν έχουν real time αποτελέσματα και στατιστικά για τις ενέργειες αυτές.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με το Wind MarketApp και κυρίως να μάθουν πώς μπορούν να φέρουν όλα τα εργαλεία της σύγχρονης επιχείρησης, στην οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή και του κινητού τους τηλεφώνου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.