Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Μπασκόνια
NOVAsports2HD, 21.00
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Ελληνική σειρά
«Ταμάμ» ΑΝΤ1, 23.15
Μετά τους όρκους για ειλικρίνεια στη σχέση, ο Τζεμ και η Ελλη τα ξαναβρίσκουν. Ο Τζεμ όμως της κρατάει ακόμα μυστικά. Η Κατερίνα έχει σε απόσταση τον Κωνσταντίνο αλλά εκείνος δεν εγκαταλείπει. Η Ντιλέκ συγχωρεί τον Τεό και είναι πάλι μαζί αλλά ο Ιακώβου δεν έχει σκοπό να αφήσει τα πράγματα να προχωρήσουν ερήμην του. Η Μυρτώ και ο Μετίν αναπολούν το ξεκίνημα της σχέσης τους, την πρώτη τους γνωριμία και το πάθος φουντώνει ξανά. Ο Τζεμ αποφεύγει ερωτικά την Ελλη λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης και για να γλιτώσει απ’ το πρεσάρισμά της παίρνει μια απόφαση που τους ξαφνιάζει όλους.
Ξένες ταινίες
«Fantastic Four» Star, 22.00
Ο δρ Ριντ Ρίτσαρντς, διάσημος εφευρέτης, επιστήμονας και αστροναύτης, έχει ένα μεγάλο πάθος, να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα. Για να το επιτύχει χρειάζεται τη βοήθεια του πρώην αντιζήλου του στο κολέγιο και νυν δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Βίκτορ φον Ντουμ. Δημιουργεί μια κοσμική καταιγίδα, η οποία όμως «χτυπά» τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να υποστούν μεταλλάξεις! Ετσι, δημιουργούνται οι Fantastic Four. (ΗΠΑ, 2005, 95′)


«Η φίρµα» (The firm) ΑΝΤ1, 00.15
Φιλόδοξος δικηγόρος (Τομ Κρουζ) δέχεται την προσφορά ενός μεγάλου δικηγορικού γραφείου και γίνεται στέλεχός του. Αλλά κάτι «βρωμάει». Πολιτικών διαστάσεων θρίλερ του Σίντνεϊ Πόλακ, με τον πολύ καλό Τζιν Χάκμαν να κλέβει την παράσταση ως «μέντορας» του Κρουζ. (ΗΠΑ, 1993, 145′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.