Κύπελλο Ελλάδας
Αρης – Ολυµπιακός
COSMOTEsport1HD, 19.30
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ξένες ταινίες
«Καληνύχτα, µητέρα» (Night, mother / Goodnight mother) ΕΡΤ2, 21.50
Τι θα κάνατε εάν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας ανακοίνωνε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του προτού ξημερώσει; Αυτό είναι το δίλημμα της Θέλμα Κέιτς. H μεσήλικη, άνεργη, χωρισμένη και επιληπτική κόρη της έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει, αφού πιστεύει ότι δεν έχει πια λόγο να ζει. Η μητέρα της περνάει ολόκληρο το βράδυ προσπαθώντας να την αποτρέψει. Θα τα καταφέρει όμως; Η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας (Αν Μπάνκροφτ) και υποψήφια για Χρυσή Αρκτο (βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας) στο Φεστιβάλ Βερολίνου 1987. (ΗΠΑ, 1986, 91′)
«Οι αθάνατοι» (The immortals)
Star, 22.00
Η σύγκρουση του Θησέα (Χένρι Καβίλ) με τον αιμοδιψή και αλαζόνα βασιλιά Υπερίωνα (Μίκι Ρουρκ), όπως τη φαντάστηκε ο Ταρσέμ Σινγκ («Κελί»). Στόχος του Υπερίωνα, που προελαύνει με τον στρατό του στην αρχαία Ελλάδα, είναι να «ξυπνήσει» την τρομερή δύναμη των κοιμώμενων Τιτάνων και να εξαφανίσει τους θεούς του Ολύμπου αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα. (ΗΠΑ, 2011, 104′)

«Ανακόντα 2: το κυνήγι της µατωµένης ορχιδέας» (Anacondas: hunt for the blue orchid)
Mega, 24.00
Μια ομάδα επιστημόνων αναζητεί στη ζούγκλα του Βόρνεο τη σπάνια «ματωμένη ορχιδέα», που λέγεται ότι κρύβει το μυστικό της αιώνιας νιότης. Πίσω από την αποστολή κρύβεται μια ισχυρή φαρμακοβιομηχανία. Ομως κάποιοι έχουν ήδη αξιοποιήσει τις θαυματουργές ιδιότητες του φυτού: τα γιγάντια ανακόντα… (ΗΠΑ, 2004, 97′)

HeliosPlus