Κύπελλο Ελλάδας
Λεβαδειακός – ΑΕΚ
COSMOTEsport1HD, 19.30
Ο Λεβαδειακός υποδέχεται στη Λιβαδειά την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου.


Ξένη σειρά
Η Αννα των αγρών
ΕΡΤ2, 16.00
Η όμορφη καρφίτσα από αμέθυστους της Μαρίλα Κάθμπερτ χάνεται και η Αννα Σίρλεϊ, φοβούμενη ότι θα τη διώξουν, ομολογεί μια πράξη που δεν έχει κάνει. Η οικοδέσποινα των Πράσινων Αετωμάτων ανακαλύπτει στα ρούχα της το κόσμημα και συνειδητοποιεί τους λόγους για τους οποίους το κορίτσι προτίμησε να πει ψέματα, και παίρνει την οριστική απόφαση να κρατήσει την Αννα κοντά της.


Ξένες ταινίες
«Ο κυνηγημένος»
(Expatriate) Star, 22.00
Μετά τον θάνατο της πρώην γυναίκας του ο Μπεν Λόγκαν εγκαταλείπει την καριέρα του ως πράκτορας της CIA και αποφασίζει να μετακομίσει στην Ευρώπη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την αποξενωμένη 15χρονη κόρη του. Οι παλιοί σύνδεσμοί του στη CIA τον βοηθούν και βρίσκει δουλειά ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μια πολυεθνική στο Βέλγιο. Ενα πρωί όμως, ο Μπεν πηγαίνει στο γραφείο του και βρίσκει την εταιρεία κλειστή, τους εργαζομένους εξαφανισμένους και τους στενούς του συνεργάτες δολοφονημένους. Ετσι ξεκινάει ένα ανελέητο κυνηγητό καθώς ένας επαγγελματίας δολοφόνος θέλει να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. (ΗΠΑ / Καναδάς / Βέλγιο 2012, 95′)

«Η κρυφή ατζέντα του φίλου µου»
(Little black book) MEGA, 24.00
Η Στέισι, βοηθός παραγωγού σε πρωινή εκπομπή, βγαίνει με έναν άντρα που φοβάται τις δεσμεύσεις. Ανοίγοντας από περιέργεια την ατζέντα του, της έρχεται μια φαεινή ιδέα! Με την πρόφαση ότι μαζεύει υλικό για την εκπομπή της θα συναντήσει όλες τις πρώην του για να μάθει τα πάντα για τον αγαπημένο της. Το σχέδιό της θα ανατραπεί όταν γίνει φίλη με μία από αυτές. (ΗΠΑ, 2004, 111′)

HeliosPlus