Εμπνευσμένο από τοπωνύμιο της Τενερίφης είναι το όνομα «Arona» που θα φέρει το μικρότερο SUV της Seat –βασίζεται στην αρχιτεκτονική και στα μηχανικά μέρη του νέου Ibiza –που θα δούμε τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης με τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες. Η πρεμιέρα του Arona αναμένεται το φθινόπωρο του 2017 στη Φρανκφούρτη.

Νέο A1 στα τέλη του 2018
Θεαματικά αναβαθμισμένο στους τομείς της πολυτέλειας, της ποιότητας και της τεχνολογίας θα εμφανισθεί προς το τέλος της επόμενης χρονιάς το νέο A1, η παραγωγή του οποίου θα μετακομίσει από το Βέλγιο στην Ισπανία ενώ πέρα από τις συμβατικές και την S1 έκδοση θα υπάρχει και plug-in υβριδική.

Ανάκληση 416 Toyota Hilux
Στην πιθανή απουσία ενός αποσβεστήρα απορρόφησης ενέργειας στον εμπρός προφυλακτήρα, οφείλεται η ανάκληση στη χώρα μας 416 Hilux παραγωγής 2016, με επιπτώσεις στην προστασία των πεζών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-2808.222.

«Made in Spain» το νέο Corsa
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της Opel να μεταφέρει την παραγωγή της επόμενης γενιάς του Corsa που θα κυκλοφορήσει το 2019 από το Αϊζεναχ της Γερμανίας στη Σαραγόσα. Το νέο supermini το οποίο υποβάλλεται τώρα σε δοκιμές στη Σουηδία θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και αυξημένες εξωτερικές διαστάσεις.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ