Εκπομπή
«Μνήμες χαράς»
ΕΡΤ2, 11.30
Η σειρά καταδεικνύει την ελληνικότητα των αποκαλούμενων «Νέων Χωρών», που παρέμεναν υπό ξένη κατοχή. Στην εκπομπή θα μάθουμε για την «ιστορία της Ενωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα».
Εκπομπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα»
ΑΝΤ1, 08.45
Η Φωτεινή Γεωργίου υποδέχεται το πρώτο επεισόδιο του νέου έτους με… σούπα. Ιδανικό φαγητό για τα κρύα και όχι μόνο. Μαθαίνουμε πώς να βάζουμε στη διατροφή μας σούπα που χορταίνει, τονώνει και αδυνατίζει και ενημερωνόμαστε για τους πιο τέλειους συνδυασμούς υλικών για σούπερ σούπες.


Ξένες ταινίες
«Ερωτας μετ’ εμποδίων»
(Serendipity) Σκάι, 22.15
Δύο εντελώς άγνωστοι άνθρωποι, ο Τζόναθαν και η Σάρα, γνωρίζονται στη Νέα Υόρκη και αναπτύσσουν αμοιβαία ερωτική έλξη. Ο Τζόναθαν ζητεί το τηλέφωνό της, αλλά αυτή θα προτιμήσει να αφήσει τη μοίρα να αποφασίσει. Mερικά χρόνια μετά, αρραβωνιασμένοι και οι δύο με άλλους, προσπαθούν να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να εντοπίσουν ο ένας τον άλλο. Γίνεται άραγε να σμίξουν ξανά; (ΗΠΑ, 2001, 91′)
«Εμφιαλώνοντας την τύχη»
(Extract) Star, 23.30
O Τζόελ, ιδιοκτήτης εταιρείας εμφιαλώσεων, βρίσκεται πάντα μπλεγμένος και κάθε φορά και χειρότερα. Πρώτον, ο μελλοντικός διευθυντής λειτουργίας παθαίνει σοβαρό εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να απειλείται η βιωσιμότητα του εργοστασίου. Δεύτερον, η προσωπική του ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο όταν ζητάει συμβουλές από τον κολλητό του με σκοπό να ελέγξει το αν και πόσο πιστή είναι η σύζυγός του. Eκείνος φλερτάρει με την καινούργια του υπάλληλο, τη Σίντι, η οποία όμως είναι μια κοινή απατεώνισσα που το μόνο που θέλει είναι να καταστρέψει την επιχείρησή του. Ο Τζόελ βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της ζωής του και αντιμέτωπος με την τύχη του. (ΗΠΑ, 2009, 85′)

HeliosPlus