Εκπομπή μαγειρικής
«Chef στον αέρα »
Σκάι, 16.00
Νέα και αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα. Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει για έβδομη χρονιά την έρευνα εντός και εκτός στούντιο και παρουσιάζει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την παρουσιάστρια δύο φορές την εβδομάδα.

Ξένες ταινίες
«Οι μαχητές των δρόμων 2» (2 fast 2 furious)
Star, 21.00
Ο εύστροφος πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ επιστρέφει. Αυτή τη φορά θα συνεργαστεί με έναν παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο, τον Ρόμαν Πιρς, και ως μυστικοί πράκτορες θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στη συμμορία και έτσι να ξεσκεπάσουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών, τον Κάρτερ Βερόνε. Οταν θα καταφέρουν να γίνουν δεκτοί ως μέλη της συμμορίας θα τους προσφέρει βοήθεια η εκρηκτική Μόνικα Φουέντες η οποία, επίσης μυστική πράκτορας, παριστάνει ήδη την κοπέλα του μεγαλεμπόρου. (ΗΠΑ, 2003, 97′)
«Jude»
ΕΡΤ2, 21.50
Οι περιπέτειες ενός ερωτευμένου ζευγαριού με φόντο τη βικτοριανή Αγγλία του 19ου αιώνα που προκαλούν τα κοινωνικά ήθη της εποχής τους. Ενας χαρισματικός άνδρας πέφτει θύμα της καταπιεστικής κοινωνίας και των φοβερών συνεπειών που προκαλεί η σχέση του με την ίδια του την εξαδέλφη. Εξοχη διασκευή της κλασικής νουβέλας του Τόμας Χάρντι «Τζουντ, ο αφανής» και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών που μεγαλουργεί υπό τις υποδείξεις του ταλαντούχου Μάικλ Γουιντερμπότομ. (Αγγλία, 1996, 105′)
«Χωρίς διέξοδο» (Nowhere to run)
Mega, 24.00
Ενας αθώος που έχει καταδικαστεί αδίκως σε φυλάκιση δραπετεύει από τη φυλακή, καταφεύγει στη φάρμα μιας χήρας που ζει με τα δύο μικρά παιδιά της και την προστατεύει από τους μπράβους ενός αδίστακτου κτηματομεσίτη που θέλει να της πάρει το κτήμα. (ΗΠΑ, 1993, 94′)

HeliosPlus