Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Ο Λεωνίδας τη σκαπούλαρε με ελαφρύ τραύμα, αλλά οι μάχες τώρα αρχίζουν. Η Μιράντα και ο Θοδωρής μονομαχούν για τη θέση της αποκλειστικής, ο Μίμης και η Ισμήνη παλεύουν να καλύψουν την καταστροφή στο μαγαζί και ο Λεωνίδας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύψει από τον Αχιλλέα το ατύχημά του. Οσο για τη Φαίη, όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Βλάσης και η Ρενάτα έχουν έρθει και πάλι κοντά, βάζει τα μεγάλα μέσα: καταφθάνει στο νοσοκομείο, έτοιμη να ριχθεί στο ρινγκ με τη Ρενάτα για τα μάτια του Βλάση. Ποια θα νικήσει τελικά; Ο αγώνας φτάνει στον πιο κρίσιμο γύρο του.

Ελληνική ταινία
«Μόλις χώρισα»
Mega, 22.30
Η απόφαση ενός dj να ανακοινώσει τηλεφωνικά στην κοπέλα του ότι αποφάσισε να χωρίσουν προκαλεί σειρά αλλόκοτα επεισόδια, αφού γνωστοί και φίλοι της ακούν το μήνυμα στον τηλεφωνητή οι οποίοι προσπαθούν να την προστατέψουν την ημέρα των γενεθλίων της. Χαριτωμένη σαχλαμαρίτσα τηλεοπτικής λογικής, με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργο Καραμίχο, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου. (2007, 97′)

Ξένες ταινίες
«Ο Ποντικομικρούλης» (Stuart Little)
Mega, 21.00
Ποντικός με ανθρώπινη λαλιά υιοθετείται από τους καλοκάγαθους γονείς ενός οκτάχρονου (Τζίνα Ντέιβις, Χιου Λόρι, Τζόναθαν Λιπνίκι) σε ενδιαφέροντα συνδυασμό ντίτζιταλ τεχνολογίας, ηθοποιών και… ζώων. Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ. (ΗΠΑ, 1999, 80′)
«Μαφιόζος εκτελεστής» (One in the chamber)
ΣΚΑΪ, 00.15
Ο Ρέι Κάρβερ είναι ο καλύτερος πληρωμένος δολοφόνος στην αγορά. Οταν όμως δύο διαφορετικές μαφιόζικες οικογένειες τον προσλαμβάνουν, του ζητούν να σπάσει τον ηθικό του κώδικα και να εκτελέσει μια γυναίκα. Το αρνείται και βρίσκεται στο στόχαστρο της μαφίας. Τότε ο Αλεξέι Αντρέεφ αναλαμβάνει να εκτελέσει την αποστολή. Παίζουν: Κούμπα Γκούντινγκ Τζ., Ντολφ Λούντγκρεν. (ΗΠΑ, 2012, 91′)

HeliosPlus