Μουσικό σόου ταλέντων
«The voice of Greece»
Σκάι, 22.00
Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως αναζητεί την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στον ρόλο των κόουτς, οι Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Ελενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς.
Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Η Μελίνα βρίσκεται κρυφά από όλους στα Χανιά και ο Αχιλλέας την ψάχνει. Ο Σήφης την παρακινεί να εξηγήσει και να αποκαλύψει τα σχέδιά της στον Αχιλλέα, η Μελίνα όμως παραμένει ανένδοτη. Η Αναστασία καταφέρνει και ακινητοποιεί με όπλο έναν από τους άνδρες που έχει στείλει ο Αλκιβιάδης για να παρακολουθεί το σπίτι της. Παρά τις πιέσεις του Ανδρέα όμως, η ίδια αρνείται να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξεδιαλύνει την υπόθεση με το σαμποτάζ στα κρασιά του Παύλου. Η Στέλλα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποδείξει στον Ματθαίο ότι ξεπερνάει τις φοβίες της.
Ξένες ταινίες
«Η οργή των Τιτάνων»
(Wrath of the Titans) Star, 22.00
Μία δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας επιχειρεί να ξεκινήσει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς. Εχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδους αρχηγού τους Κρόνου, οι οποίοι αφότου τον ανέτρεψαν τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας όμως δεν μπορεί να αδιαφορήσει. (Ισπανία / ΗΠΑ, 2012, 87′)
«Παγιδευμένη στο δίκτυο»
(The net) Mega, 24.00
Μια αυθεντία των ηλεκτρονικών υπολογιστών (Σάντρα Μπούλοκ) έρχεται αντιμέτωπη με την ηλεκτρονική τρομοκρατία. Η σκοτεινή πλευρά των δυνατοτήτων της πληροφορικής μέσα από ένα καλογυρισμένο θρίλερ του Εργουιν Γουίνκλερ. (ΗΠΑ, 1995, 111′)

HeliosPlus