Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Με κίνδυνο της ζωής του, ο Παύλος πηγαίνει τα χρήματα στους απαγωγείς για να σώσει την Αγάπη. Η αστυνομία είναι σε επιφυλακή. Μετά την καταβολή των λύτρων όλοι περιμένουν να αφήσουν την Αγάπη. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και η αγωνία κορυφώνεται, ενώ δεν φαίνεται κανένα σημάδι ζωής από την Αγάπη. Η ψυχραιμία όλων τείνει να εξαφανιστεί και όσοι ανησυχούν για αυτήν δεν φαντάζονται ότι η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Την ίδια στιγμή η Αφροδίτη πιάνει τον Αντώνη στο σπίτι με γυναικεία συντροφιά και αποφασίζει να μην τον ξαναδεί ποτέ. Η Λίτσα αποφασίζει να διώξει τον Γιώργο μόλις συνειδητοποιεί πόσο μικρότερός της είναι, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει. Τότε συναντιούνται με τον ανιψιό της Λίτσας.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ1, 19.45
Στο πλαίσιο της ζώνης «Κλασικοί ντετέκτιβ» η ΕΡΤ1 προβάλλει τη νέα πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου εποχής «Ντετέκτιβ Μέρντοχ» («Murdoch Mysteries»). Στο σημερινό επεισόδιο ένας δολοφόνος στέλνει στον Μπράκενριντ τα πτώματα ενός δικηγόρου και ενός δικαστή, μαζί με ένα σημείωμα που του ανακοινώνει ότι θα είναι το επόμενο θύμα. Στο μεταξύ ο Μέρντοχ σε ένα άλλο αστυνομικό τμήμα, όπου περνά από συνέντευξη για τη θέση του επιθεωρητή, αντιμετωπίζει προβλήματα θρησκευτικών διακρίσεων.
Ξένη ταινία
«Gigli»
Mega, 23.20
Οταν ένας γκάνγκστερ (Μπεν Αφλεκ) αναγκάζεται να συνεργαστεί με γυναίκα «συνάδελφο» (Τζένιφερ Λόπεζ), κάπου το πράγμα στραβώνει. Οχι μόνο στην υπόθεση της ταινίας αλλά και στην ίδια την ταινία, επειδή η εδώ συνεργασία του Αφλεκ με την πρώην σύζυγό του Λόπεζ αποδείχθηκε το μεγαλύτερο φιάσκο του 2004! Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μπρεστ. (ΗΠΑ, 2002, 88′)

HeliosPlus