Ψυχαγωγική εκποµπή



«Στην υγειά µας, ρε παιδιά»

Alpha, 22.00
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με λάμψη και αισιοδοξία. O Σπύρος Παπαδόπουλος αποχαιρετά το 2016 και υποδέχεται το 2017 με εκλεκτούς καλεσμένους και αγαπημένα τραγούδια.
Εκποµπή µαγειρικής



«Γλυκές αλχηµείες»

ΣΚΑΪ, 20.00
Ο Στέλιος Παρλιάρος μάς δείχνει όμορφες και γλυκές ιδέες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Ξένες ταινίες



«Μαδαγασκάρη 2»
(Madagaskar, Escape to Africa)

ΑΝΤ1, 20.00
Η πρώτη από τις δύο «συνέχειες» των περιπετειών μιας παρέας ζώων που έχει εγκαταλείψει την ασφάλεια του ζωολογικού κήπου της Νέας Υόρκης με προορισμό το άγνωστο. Πολυαγαπημένα σε όλον τον κόσμο κινούμενα σχέδια των Ερικ Ντάρνελ – Τομ Μακ Γκραθ. Η ταινία θα μεταδοθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. (ΗΠΑ, 2005, 76′)
«Γάμος α λα… ελληνικά»
(My big fat greek wedding)
STAR, 21.00
Ασχημούλα Ελληνοαμερικανίδα (Νία Βαρντάλος) ερωτεύεται βέρο αμερικανό κούκλο (Τζον Κόρμπετ) και το αποτέλεσμα είναι μια αποθέωση του ελληνικού φολκλόρ. Εκανε ωστόσο τρομερή αίσθηση σε όλη την υφήλιο και χάρισε στη Βαρντάλος το Οσκαρ σεναρίου. Σκηνοθεσία: Τζόελ Ζούικ. (ΗΠΑ, 2002, 95′)
«Το φάντασμα της όπερας»
(The phantom of the opera)
ΕΡΤ2, 21.15
Το «Φάντασμα της όπερας» είναι ο απόλυτος ύμνος στον ανεκπλήρωτο έρωτα, στο πάθος της δημιουργίας και στη λυπηρή αποδοχή μιας μοίρας δέσμιας του διαφορετικού, του ασυνήθιστου, που η ανθρώπινη φύση αρνείται να δεχθεί. Η ταινία έχει αποσπάσει 6 βραβεία, καθώς και 35 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων τρεις υποψηφιότητες για Οσκαρ και δύο υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες. (Αγγλία/ΗΠΑ, 2004, 135′)

HeliosPlus