Τηλεπαιχνίδι



«Quizdom The Show»

Alpha, 18.00
Δέκα παιχνίδια, έντεκα παίκτες, ένας νικητής, 30.000 ευρώ. Ο Λάμπρος Φισφής έχει εορταστική διάθεση και υποδέχεται τους καλύτερους παίκτες της σεζόν, οι οποίοι με τη σειρά τους επιστρέφουν για μία επιπλέον μάχη μέχρι τελικής γνώσεως, ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο των 30.000 ευρώ. Μια εβδομάδα γεμάτη γνώσεις, αγωνία και ανατροπές με έναν και μόνο στόχο, το πουγκί του «Quizdom The Show». Ο μεγάλος νικητής που θα παραλάβει την επιταγή των 30.000 ευρώ θα αναδειχθεί παραμονή Πρωτοχρονιάς, στον μεγάλο τελικό.

Ξένες ταινίες



«21»

MEGA, 22.40
Καλογυρισμένη περιπέτεια του Ρόμπερτ Λούκετιτς βασισμένη στην πραγματική ιστορία έξι φοιτητών, που με καθοδηγητή τον καθηγητή Μαθηματικών Μίκι Ρόζα (Κέβιν Σπέισι), μια ιδιοφυΐα της στατιστικής, κατάφεραν να ξετινάξουν το Λας Βέγκας μετρώντας τα χαρτιά της τράπουλας. (ΗΠΑ, 2008, 103′)
«Η μάσκα»
(The mask)
STAR, 23.30
Ο Στάνλεϊ Ιπκις (Τζιμ Κάρεϊ), ταμίας σε τράπεζα, αγαθός και συνεσταλμένος, αποφασίζει να βάλει τέρμα στην άχαρη ζωή του. Μόλις τον πέταξαν έξω από ένα κλαμπ και τον ταπείνωσαν για πολλοστή φορά. Ετσι, όπως στέκεται στον μόλο προσπαθώντας να βρει το κουράγιο να πηδήξει στη θάλασσα, παρατηρεί κάτι να επιπλέει στην επιφάνεια. Πιστεύοντας πως πρόκειται για άνθρωπο που πνίγεται, πηδάει στο νερό για να τον σώσει. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι πρόκειται απλώς για μία μάσκα. Το ίδιο βράδυ φορά τη μάσκα και ξαφνικά ο ασθενικός και δειλός ταμίας μεταμορφώνεται σε έναν σούπερ άντρα, γεμάτο ενέργεια, στυλ και γοητεία, έτοιμο να κατακτήσει την πανέμορφη Τίνα Καρλάιλ (Κάμερον Ντίαζ), τραγουδίστρια στο Κόκο Μπόνγκο Κλαμπ. Μόνο που η τελευταία «ανήκει» στον Ντόριαν Τάιρελ, τον αρχιμαφιόζο της πόλης… (ΗΠΑ, 1994, 92′)

HeliosPlus