Ξηλώνουν εντελώς την ρόδα από το Σύνταγμα

Με εντολή του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη ξηλώνεται και μεταφέρεται εκτός της πλατείας Συντάγματος η πολυσυζητημένη ρόδα. Η αιτιολογία; Η εταιρία που την έστησε δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Με εντολή του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη ξηλώνεται και μεταφέρεται εκτός της πλατείας Συντάγματος η πολυσυζητημένη ρόδα. Η αιτιολογία; Η εταιρία που την έστησε δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ασφαλείας. Το περίεργο είναι ότι ουδείς γνωρίζει πού θα μεταφερθεί η ρόδα. Συνεργάτες του δημάρχου δήλωναν άγνοια, λέγοντας ότι πάντως στην πλατεία Συντάγματος δεν πρόκειται να παραμείνει.

Η ρόδα η οποία στήθηκε με τυμπανοκρουσίες, πλην όμως ποτέ δεν λειτούργησε ξηλώθηκε με… δόσεις. Πρώτα, την Τρίτη αφαιρέθηκαν τα κουβούκλια ως προληπτικό μέτρο για την επερχόμενη κακοκαιρία. Και την Τετάρτη το μεσημέρι η δημοτική αρχή Αθήνας αποφάσισε να την ξηλώσει ολόκληρη. Εγινε λόγος για «φιάσκο μεγατόνων», αλλά η δημοτική αρχή επιρρίπτει όλη την ευθύνη στην εταιρία που ανέλαβε να τη στήσει και να τη λειτουργήσει.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.