Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Φενέρµπαχτσε
NOVAsports2HD, 21.00
Στο ΣΕΦ υποδέχεται ο Ολυμπιακός τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας.
Τηλεπαιχνίδι
«Deal»
Alpha, 20.00
Ρίσκο, πρόκληση, αδρεναλίνη και 60.000 ευρώ σε ένα Deal που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. O Χρήστος Φερεντίνος και ο τραπεζίτης υποδέχονται καθημερινά, αλλά σε νέα ώρα λόγω εορτών, παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο που «ντιλάρουν» και μπορούν να κερδίσουν μέχρι 60.000 ευρώ.

Ξένες ταινίες
«The prestige»
STAR, 22.45
Το παρασκήνιο του γοητευτικά επικίνδυνου κόσμου των «θαυματοποιών» είναι το φόντο στο ατμοσφαιρικό θρίλερ του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Κρίστιαν Μπέιλ και τoν Χιου Τζάκμαν σε ρόλους ανταγωνιστών «μάγων» στη βικτοριανή Αγγλία. (ΗΠΑ, 2006, 110′)

«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού»
(The Lord of the rings: The fellowship of the ring)
ALPHA, 23.00
Πρώτο από τα τρία κινηματογραφικά μέρη του απόλυτου παραμυθιού που έγραψε ο Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, στο οποίο βρίσκουμε ατρόμητους πολεμιστές, μάγους, ξωτικά, νεράιδες, νάνους και χόμπιτ. Ολα αυτά μέσα από τη σκοτεινή ματιά του νεοζηλανδού σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον, με τους Ελάιζα Γουντ, Ιαν Μακ Κέλεν, Βίγκο Μόρτενσεν κ.ά. (ΗΠΑ / Νέα Ζηλανδία, 2000, 170′)
«Τζακ και Τζιλ»
(Jack and Jill)
MEGA, 24.00
Ο Ανταμ Σάντλερ υποδύεται τον Τζακ και τη δίδυμη αδερφή του, Τζιλ, σε μια κλασική κωμωδία καταστάσεων. Ο Αλ Πατσίνο εμφανίζεται ως ο εαυτός του και δίνει ρεσιτάλ αυτοσαρκασμού. (ΗΠΑ, 2011, 90′)

HeliosPlus