Στην παρουσίαση των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τάκη Φύσσα θα προχωρήσει την Τετάρτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, με απόφαση της διοίκησης θα παρουσιαστούν στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί (13:00).

Μετά από μία εβδομάδα διακοπών οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Τα νέα πρόσωπα στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» ήταν ο νεοαποκτηθείς, Δημήτρης Κουρμπέλης, ο Χρήστος Καρβουνίδης ο οποίος μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στους «πράσινους» και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως φυσιοθεραπευτής, καθώς και ο εργοφυσιολόγος, Γιάννης Κωτσής.

«Σφραγίστηκαν» οι αλλαγές στο ιατρικό τιμ

Τις αλλαγές που έγιναν στο ιατρικό τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος επισημοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τέσσερις απομακρύνθηκαν από την ομάδα και τρεις ήρθαν, με τον Χρήστο Καρβουνίδη να αναλαμβάνει υπεύθυνος στον τομέα της φυσιοθεραπείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους: Χρήστο Καρβουνίδη, ως νέο υπεύθυνο φυσιοθεραπευτών, Γιάννη Κωτσή, ως νέο εργοφυσιολόγο και διατροφολόγο, Νίκο Πανουργιά, ως νέο γυμναστή αποκατάστασης.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους Βασίλη Οικονομίδη, Τόνια Μαχαίρα, Γιάννη Τσεκούρα, Μιχάλη Αρκουλή, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά τους στο σύλλογο.»