Εκποµπή



«Μονόγραμμα»

ΕΡΤ2, 23.30

Ο Λάκης Παπαστάθης
, σκηνοθέτης και ένας από τους ελάχιστους τολμηρούς πρωτοπόρους στη δημιουργία πολιτιστικής ταυτότητας της Ελληνικής Τηλεόρασης (ΕΡΤ), αυτοβιογραφείται στο «Μονόγραμμα» αυτής της εβδομάδας. Μεταξύ άλλων μιλάει για τους σκηνοθέτες του νέου ελληνικού κινηματογράφου με τους οποίους συνδέθηκε, τη Cinetic που δημιούργησαν με τον Τ. Χατζόπουλο και το θρυλικό «Παρασκήνιο», του οποίου υπήρξε ένας από τους βασικούς δημιουργούς.
Ελληνική σειρά



Μπρούσκο

ΑΝΤ1, 21.00
Ο έρωτας που νιώθει η Μελίνα για τον Αχιλλέα δείχνει να μπαίνει προς στιγμήν τροχοπέδη στην απόφασή της να τον εγκαταλείψει. Η Γεσθημανή με την Αλίκη, αποφασισμένες να ανακαλύψουν ποιος και γιατί «έριξε» δίπλα στον Μύρο τον ψεύτικο πατερούλη, φτάνουν μια ανάσα απ’ την αλήθεια. Στο μεταξύ οι σεξουαλικές επιδόσεις Δάφνης – Μύρου αφήνουν ξάγρυπνη την Κωνσταντίνα.
Ξένες ταινίες



«Τα Χριστούγεννα του Ντένις του τροµερού»
(A Dennis the menace Christmas)

STAR, 21.00
Παρ’ όλο που ο μικρός και σκανταλιάρης Ντένις έχει προβλήματα με τον «παλικαρά» του σχολείου, παράλληλα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον κύριο Γουίλσον να νιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Και αυτό γιατί περιμένει να του προσφέρει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Βέβαια μόνο ένα… θαύμα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την ευχή του Ντένις. (ΗΠΑ, 2007, 80′)
«Γαμο-μπελάδες»
(The wedding crashers)
ALPHA, 00.50
Δύο «κολλητοί» φίλοι και ορκισμένοι εργένηδες, ο Τζον και ο Τζέρεμι, έχουν αποφασίσει ότι οι περιστασιακές σχέσεις είναι πολύ καλύτερες από τις μόνιμες. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε συνηθίζουν να συχνάζουν απρόσκλητοι σε γαμήλιες δεξιώσεις, αφού πιστεύουν ότι είναι το πιο κατάλληλο περιβάλλον για το «παιχνίδι» τους. Οταν όμως εμφανίζονται στον γάμο των Κλίαρι, τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. (ΗΠΑ, 2005, 116′)

HeliosPlus