Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και ανήμερα, στα εστιατόρια Alpino Cucina Italiana στο Παλαιό Φάληρο και το Χαλάνδρι, μπορείτε να δοκιμάστε, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, το ανανεωμένο μενού που υπογράφει ο executive σεφ, Mauro Peressini. Μάλιστα, ο σεφ δίνει μια νόστιμη πινελιά στο εορταστικό δείπνο, προτείνοντας ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το πιάτο που επιθυμείτε.
Οι έξτρα προτάσεις είναι:
Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ψητή γαλοπούλα, σπανάκι, αντίδι, κόκκινο ραντίτσιο, κουκουνάρι, ρόδι και τυρίgorgonzola
*
Ζεστό sformatino από κίτρινη κολοκύθα με κρέμα παρμεζάνας
*
Αγριογούρουνο σαλμί σερβιρισμένο με νιόκι ‘Tirolesi’,
νιόκι από ψωμί με speck και φρέσκα μυρωδικά
*
Ταλιάτα από ελάφι με σως κόκκινου κρασιού, κρέμα λαχανικών,
chipsαπό πολέντα και μανιτάρια Portobello
*
Bonetσοκολάτα και amarettoμε mousseαπό κάστανο και σως
Φουντουκιού
Λεωφ. Ποσειδώνος 4 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 210 9840 855
Παπανικολή 66, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815 355