Ξένες ταινίες



«Χριστουγεννιάτικο σκίρτημα»
(Christmas caper)
ΕΡΤ1, 19.20
Μια ληστεία πάει στραβά και η επαγγελματίας ληστής Κέιτ Νταβ κρύβεται στη γενέτειρά της, στο Κονέκτικατ. Η αδελφή της εγκλωβίζεται από μια τροπική καταιγίδα σ’ ένα νησί κι έτσι της ζητάει να προσέχει τα παιδιά της ώσπου να γυρίσει για Χριστούγεννα. (ΗΠΑ, 2007, 85′)

«Ο γιος του Αϊ-Βασίλη»
(Arthur Christmas)
MEGA, 21.00
Οι παραγωγοί του «Οι κότες το ‘σκασαν» κεντάνε πάλι και φτιάχνουν μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους που κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Ο γιος του Αϊ-Βασίλη θα κάνει τα πάντα για να παραδοθεί ένα δώρο σ’ ένα παιδάκι προσπαθώντας να διορθώσει το λάθος του αρμόδιου τμήματος του Βόρειου Πόλου. (Αγγλία/Αμερική, 2011, 97′)

«Συνέβη κάποια Χριστούγεννα»
(Surviving Christmas)
ΑΝΤ1, 22.15
Ο Ντρου Λάθαμ (Μπεν Αφλεκ) είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας που λίγο πριν από τον ερχομό των γιορτών χωρίζει με την κοπέλα του. Μόνος πλέον, ψάχνει να βρει πού και πώς θα περάσει τις γιορτές. Αποφασίζει να επισκεφθεί το πατρικό του, όπου διαπιστώνει πως μένει μια άλλη οικογένεια με δύο παιδιά. Δεν διστάζει να προσφέρει ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό για να γιορτάσουν όλοι μαζί προσποιούμενοι τη χαρούμενη οικογένεια. (ΗΠΑ, 2004, 91′)
«Είναι όλοι τους καλά»
(Everybody’s fine)
ΣΚΑΪ, 22.15
Ο Frank Goode δουλεύει όλη του τη ζωή προσπαθώντας να εξασφαλίσει το καλύτερο για την οικογένειά του. Οταν πια βγαίνει στη σύνταξη, συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει επαφή με τα παιδιά του. Ετσι, ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι επανασύνδεσης με τους δύο γιους και τις δύο κόρες του. Στην πορεία, θα ανακαλύψει πολύ περισσότερα για τη ζωή των παιδιών του, για τις σχέσεις του μαζί τους, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. (ΗΠΑ, 2009, 100′)

HeliosPlus