Ξένες ταινίες



«Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη»
(Home alone 2: Lost in New York)


Star, 21.00
Η πρώτη συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας «Μόνος στο σπίτι» βρίσκει τον μικρό Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) χαμένο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου τον καταδιώκει και πάλι το ντουέτο των κακοποιών Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερ. (ΗΠΑ, 1992, 110′)

«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: η συντροφιά του δαχτυλιδιού»
(The Lord of the rings: the fellowship of the ring)
Alpha, 23.00
Ενα αρχαίο δαχτυλίδι που θεωρούνταν χαμένο εδώ και αιώνες θα βρεθεί τυχαία στα χέρια ενός μικρού Χόμπιτ με το όνομα Φρόντο, κατοίκου της Μέσης Γης. Το δαχτυλίδι πρέπει να καταστραφεί αφού είναι η πηγή της δύναμης για τη σκοτεινή βασιλεία του μαύρου μάγου Σάουρον. Καθώς ο Φρόντο αντιλαμβάνεται το καθήκον που η μοίρα τον έχει επιφορτίσει θα επιστρατεύσει τη μικρή παρέα του μαζί με τη βοήθεια του μάγου Γκάνταλφ για να καταστρέψει το δαχτυλίδι. Το ταξίδι για το ιερό σημείο, όπου θα πρέπει να γίνει η καταστροφή, ξεκινά. Ομως οι κακουχίες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι απόκρημνες χαράδρες και οι επικίνδυνοι φύλακες του Σάουρον θα βρεθούν απέναντί τους… (ΗΠΑ, 2001, 193′)
«Χριστούγεννα της συμφοράς»
(This Christmas)
MEGA, 24.00
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, τα παιδιά της οικογένειας Γουίτφιλντ επιστρέφουν στο πατρικό τους για να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τη μητέρα τους. Καθώς όλοι μαζί προσπαθούν να βιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, ζουν τις πιο ξεκαρδιστικές περιπέτειες και ανταλάσσουν παράπονα ο ένας για τον άλλον που φύλαγαν κρυφά για χρόνια. Μυστικά, ψέματα και καταστάσεις που προκαλούν απίστευτα γέλια αποκαλύπτονται και όλοι συνειδητοποιούν ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. (ΗΠΑ, 2007, 110′)

HeliosPlus