Το Novalifε υποδέχεται το νέο έτος με το φαντασμαγορικό «Victoria Secret Angels Show 2016», το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 00:00 ακριβώς.
Ένα υπερθέαμα που, όπως και κάθε χρόνο, υπόσχεται λάμψη και μουσική και όλα αυτά σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.
Στην πασαρέλα θα εμφανιστούν τα πασίγνωστα διεθνή μοντέλα Kendal Jenner και Gigi Hadid, στην δεύτερη εμφάνιση τους στο show, ενώ το ντεμπούτο της στην ομάδα των αγγέλων θα κάνει και η αδερφή της Gigi, Bella Hadid.
Μαζί τους, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν 50 από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα του κόσμου, όπως τις Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes κ.α. Παράλληλα, η εκκεντρική Lady Gaga θα τραγουδήσει επί σκηνής συνοδεύοντας τα μοντέλα στην πασαρέλα, σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ επιτυχίες τους θα ερμηνεύσουν και οι δημοφιλείς Bruno Mars και το συγκρότημα The Weekend.
Για πρώτη χρονιά το σόου-θεσμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, στο Grand Palais, παρουσία πολλών σχεδιαστών και celebrities. Τα αγγελάκια της Victoria Secret περπατούν στην μεγαλύτερη πασαρέλα του κόσμου φορώντας μοναδικά εσώρουχα και εντυπωσιακά χειροποίητα φτερά από τους καλύτερους τεχνίτες από όλο τον κόσμο, τιμώντας με αυτό τον τρόπο διαφορετικά είδη κουλτούρας και ομορφιάς.
Το show μετά την προβολή του θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να το απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.