Τη συνεργασία της με τη Microsoft, για τη διανομή προϊόντων της στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας, ανακοίνωσε η Westnet μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού. Η νέα αυτή συνεργασία ενισχύει την ηγετική θέση της Westnet στην αγορά καθώς εμπλουτίζει τη διανομή προϊόντων σε τομείς που ήδη δραστηριοποιείται και προσθέτει νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η Westnet ενισχύει τη διάθεση προϊόντων και στον τομέα των περιφερειακών και του software, με τη διανομή ποντικιών, πληκτρολογίων, webcams και headsets, αλλά και ολοκληρωμένων πακέτων Microsoft Office.
Αξιόπιστα εργαλεία


Η γκάμα περιφερειακών προϊόντων της Microsoft εμπλουτίζεται συνεχώς με κριτήρια την εργονομία και το σύγχρονο design με στόχο να καλύψει τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία που έχει ανάγκη να δουλεύει με αξιόπιστα εργαλεία για αυξημένη παραγωγικότητα και από παντού όσο και του οικιακού χρήστη ο οποίος έχει εξίσου ανάγκη την ευελιξία που του προσφέρουν οι πάντα ενημερωμένες τελευταίες εκδόσεις του Office.
Επιπλέον, κάθε χρήστης μπορεί με ετήσια συνδρομή να έχει 1ΤΒ προσωπικό χώρο αποθήκευσης στο OneDrive, στο οποίο μπορεί να αποθηκεύει οποιοδήποτε είδος αρχείου και να έχει πρόσβαση σε αυτό από παντού, κάθε στιγμή.
Τέλος, μέσα από τη συνδρομή, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί των 60 δωρεάν λεπτών για κλήσεις Skype προς σταθερά και κινητά.
Στις κατηγορίες που θα προσθέσει η Microsoft στην γκάμα της Westnet περιλαμβάνονται οι κονσόλες Xbox με παιχνίδια, αξεσουάρ και συνδρομητικές κάρτες Xbox Live Gold. Η νέα κονσόλα Xbox One S, από την κυκλοφορία της τον Αύγουστο, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αυξάνοντας μερίδιο κάθε μήνα στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Westnet τον Ιανουάριο του 2017 θα ιδρύσει θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο για να υποστηρίξει καλύτερα την τοπική αγορά. Ο CEO της Westnet Ρόμπι Μπουρλάς δήλωσε σχετικά:

«Η νέα μας συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας Microsoft υποστηρίζει δυναμικά τη στρατηγική της Westnet που επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας και στοχεύει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας όσο το δυνατόν ευρύτερου πελατολογίου
».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ