Ψυχαγωγική εκπομπή
«Στην υγειά μας, ρε παιδιά»
Alpha, 22.00
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του θυμούνται έναν από τους μεγαλύτερους στιχουργούς, τον αξέχαστο Μανώλη Ρασούλη. Μια βραδιά-αφιέρωμα με επίκεντρο τις μεγάλες του επιτυχίες που ερμηνεύουν οι Δημήτρης Μπάσης, Μαρία Σουλτάτου, αλλά και οι τραγουδιστές της νεότερης γενιάς Ασπασία Στρατηγού, Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρής Κοτονιάς, Παμπίνα Κοντέα, Πάνος Μπούσαλης. Tο δικό της παλμό δίνει και η νεανική χορωδία του Ωδείου Τερψιθέας Πειραιά.
Ελληνική ταινία
«Ακαδημία Πλάτωνος»
Βουλή, 23.00
Μέσα στα στενά όρια μιας αθηναϊκής πλατείας, ο Φίλιππος Τσίτος οργανώνει μια μικρογραφία της Ελλάδας λίγο πριν από την κρίση, με κεντρικά πρόσωπα τέσσερις «ελληνάρες» που ανάμεσα στη φραπεδιά, στο τσιγάρο, στο κουτσομπολιό και στο ποδόσφαιρο χλευάζουν τους μετανάστες. Τα πράγματα αλλάζουν όταν ένας από την παρέα (Αντώνης Καφετζόπουλος) αντιλαμβάνεται ότι στις φλέβες του ενδέχεται να ρέει αλβανικό αίμα. (Ελλάδα, 2009, 103′)
Ξένες ταινίες
«Αφεντικά για σκότωμα»
(Horrible bosses)


Star, 23.00
Τρεις καταπιεσμένοι υπάλληλοι (Τζέισον Σεντούκις, Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι) αναζητούν τρόπους για να σκοτώσουν τα αφεντικά τους (Κέβιν Σπέισι, Κόλιν Φάρελ, Τζένιφερ Ανιστον). Μπλακ χιούμορ από τον Σεθ Γκόρντον που είχε και συνέχεια. (HΠA, 2011, 94′)
«Ερωτικά παιχνίδια 3»
(Cruel intentions 3)


Mega, 00.40
Υστερα από ένα στοίχημα αποπλάνησης με στόχο δύο ανυποψίαστες φοιτήτριες, οι αδίστακτοι Τζέισον και Πάτρικ θέτουν ως επόμενο έπαθλο του νοσηρού παιχνιδιού που έχουν επινοήσει την πανέμορφη Κάσι Μερτέιγ, αλλά αυτή τη φορά το υποψήφιο «θύμα» τούς επιφυλάσσει εκπλήξεις: η ψυχρή και αδίστακτη Κάσι ξέρει να πηγαίνει την ερωτική πρόκληση σε καινούργια επίπεδα ηδονής και πόνου. H ταινία φέρει την υπογραφή του παραγωγού των «S.W.A.T.», «ΧΧΧ» και «Μαχητές των δρόμων». (ΗΠΑ, 2005, 81′)

HeliosPlus