Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Η Βούλα αποφασίζει να στολίσει κάπως αργά για τις γιορτές και ο Μηνάς τής θυμίζει μια άλλη χρονιά που είχε κάνει το ίδιο, όταν είχαν περάσει πολύ ρομαντικά Χριστούγεννα· η Βούλα όμως δεν θυμάται τίποτα. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να κάνουν Χριστούγεννα στη Χαβάη. Η Νικολέτα προσπαθεί να εξηγήσει στον Διονύση πώς οι νέοι γονείς με τις εμμονές τους καταντούν ενοχλητικοί. Η Λένα αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ρέικι, ο Σίμος όμως αποδοκιμάζει αυτή της την επιλογή.
Ξένες ταινίες
«Ντουέτο εν δράσει»
(The heat)


Star, 21.00
Η πράκτορας του FBI Σάρα Ασμπερν είναι γνωστή στο Σώμα για τη μεθοδικότητά της, τη λατρεία της στην τελειότητα αλλά και την αλαζονεία της. Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς θεωρείται το ίδιο ικανή με τους καλύτερους άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Βοστώνης. Αντιδρά άμεσα, δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους και έχει το ένστικτο και το θάρρος να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης. Καμία από τις δύο δεν είχε ποτέ συνεργάτη, αλλά στην ουσία ούτε και φίλο. Οταν αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κατατροπώσουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, γίνονται αυτό που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ: φίλες! (ΗΠΑ, 2013, 111′)
«7 ημέρες στην Αβάνα»
(7 days in Havana / 7 dias en la Habana)


ΕΡΤ2, 21.50
Επτά διαφορετικές ιστορίες, μία για κάθε ημέρα της εβδομάδας, προσεγγίζουν τις πολλαπλές όψεις της κουβανέζικης καθημερινότητας. Επτά σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο, διαφορετικού στυλ και τεχνοτροπίας, ενώνουν τις φωνές τους και καταθέτουν μία μαρτυρία για την πόλη της σύγχρονης Αβάνας. (Γαλλία / Ισπανία, 2012, 129′)

HeliosPlus