Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε
Novasports2HD, 21.45
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Φενέρμπαχτσε αναζητώντας τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τέτοια θέση στη βαθμολογία η οποία θα τον οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά
«Ταμάμ»


ΑΝΤ1, 23.15
Ο Τζεμ δεν φανερώνει στην Ελλη ότι τους είδε με τον Αλέξη και αυτό προκαλεί μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους. Καβγαδίζουν συνεχώς. Ο Τεό, παρεξηγώντας τη σχέση της Ντιλέκ με τον «Μπάμπη», της ζητάει να χωρίσουν. Ο Ιακώβου βρίσκει την ευκαιρία να κάνει άλλο ένα βήμα προσέγγισης προς την Ντιλέκ. Μετά την αποκάλυψη της πραγματικής ηλικίας του Κωνσταντίνου η Κατερίνα έχει πάθει εμπλοκή. Τον θέλει αλλά δεν πρέπει να τον θέλει. Ο Μετίν κάνει αποτυχημένες προσπάθειες να τα ξαναβρεί με τη Μυρτώ που έχει πειραχτεί πολύ με τη συμπεριφορά του.


Ξένες ταινίες
«Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer»
Star, 22.00
Ο Μίστερ Φαντάστικ, η Αόρατη Γυναίκα, ο Πυρσός και το Πράγμα καλούνται να αντιμετωπίσουν την αινιγματική φιγούρα του Σίλβερ Σέρφερ, ο οποίος κατεβαίνει στη Γη για να την καταστρέψει. Οι Τέσσερις Φανταστικοί, που έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στα κόμικς της Marvel το 1961, θα πρέπει να τα βάλουν και με τον αιώνιο εχθρό τους, τον δρα Ντουμ. (ΗΠΑ / Γερμανία / Βρετανία, 2007, 88′)
«Χαμένη ζωή»
(Bloodworth)
Mega, 01.50
Ενας άνδρας επιστρέφει στη γενέτειρά του ύστερα από απουσία 40 χρόνων και έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, με την οποία έχει αποξενωθεί, και με τα λάθη του παρελθόντος που τον στοιχειώνουν. (ΗΠΑ, 2010, 125′)

HeliosPlus