Η Vodafone Ελλάδας ξεπέρασε τους 100 4G προορισμούς στο εξωτερικό

Οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που ταξιδεύουν στο εξωτερικό μπορούν από σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, να απολαμβάνουν 4G ταχύτητες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που ταξιδεύουν στο εξωτερικό μπορούν από σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, να απολαμβάνουν 4G ταχύτητες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους προορισμούς βρίσκονται οι ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Αλβανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία και άλλοι πολλοί.

«Στη Vodafone πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε μοναδική εμπειρία σε όλους τους πελάτες, ακούμε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε δίνοντάς τους λύσεις όπου και αν βρίσκονται, μέσα από πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες. Σήμερα, προσφέρουμε γρήγορο Mobile Internet σε περισσότερες χώρες από όλα τα άλλα δίκτυα και συνεχίζουμε» δήλωσε σχετικά ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, διευθυντής τμήματος Πελατών Συμβολαίου Λιανικής της Vodafone Ελλάδας.
Επιπλέον, η Vodafone με τα προγράμματα Vodafone RED δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, να έχουν δωρεάν roaming και να χρησιμοποιούν το πρόγραμμά τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όσοι συνδρομητές Vodafone συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, δεν έχουν επιλέξει ένα από τα Vodafone RED προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS και MB, μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμά τους με χρέωση 3,01 ευρώ/ημέρα στις χώρες της ΕΕ. Επιπλέον και για τους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος διατίθεται το Daily Travel Pack που προσφέρει με 3,01 ευρώ/ημέρα 30 λεπτά εξερχόμενων κλήσεων, 30 SMS και 100ΜΒ στην Ευρώπη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.