Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός
ΕΡΤ1, 20.00
Στο Κάουνας της Λιθουανίας ο Ολυμπιακός αναζητεί τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις, η οποία θα τον κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.
Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Μετά το σοκ που έζησε στο σπίτι της Φαίης, η Ισμήνη προσπαθεί να μάθει τις πραγματικές προθέσεις του Βλάση. Η Φαίη όμως καραδοκεί με ένα ακόμη σχέδιο και να τον πιάσει ακόμα πιο γερά στα δίχτυα της. Ο Αχιλλέας, βλέποντας τη Ρενάτα στην εταιρεία, νομίζει ότι επέστρεψε για χάρη του Βλάση και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Δαμιανού να πάει στην Κύπρο.
«Συμμαθητές»
ANT1, 22.15
Η Μαριλένα δίνει στην Τάρα τα κλειδιά του σπιτιού της Βάλιας, νομίζοντας ότι το έχουν συμφωνήσει. Η Ντίνα είναι πια πεπεισμένη ότι ο Ισίδωρος θα γίνει ο επόμενος μεγάλος σταρ στον χώρο ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου, ενώ ο Φραγκίσκος παλεύει με τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Ξένες ταινίες
«Interstellar»
Star, 22.00
Η μυστηριώδης γοητεία της αναζήτησης του Αγνώστου σε συνδυασμό με την υπόκλιση προς την Αγία Οικογένεια βρίσκονται στην καρδιά της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν, με τον Μάθιου Μακόναχι αστροναύτη που αναζητεί πλανήτη για τη σωτηρία του ανθρώπινου είδους. (ΗΠΑ, 2014, 160′)

«Shadow man»

Mega, 24.00
Διεφθαρμένοι πράκτορες της CIA εξάγουν μυστικά έναν θανατηφόρο ιό στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας τον πρώην πράκτορα της υπηρεσίας Τζακ Φόστερ ως μεταφορέα εν αγνοία του! Ο Τζακ, μη γνωρίζοντας πού έχει μπλέξει, παίρνει την κόρη του μαζί στο ταξίδι, όπου την απάγει μυστηριώδης ξένος πράκτορας ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει τον ιό ως όπλο βιολογικού πολέμου. (ΗΠΑ, 2006, 91′)

HeliosPlus