Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Ο Διονύσης μετά τον χωρισμό του με την Αλίνα στενοχωριέται να ζει στο σπίτι που έμεναν μαζί και έπειτα από μερικούς μήνες που κοιμάται στον καναπέ των γονιών του αποφασίζει να μετακομίσει μόνιμα στο σπίτι τους. Η συγκατοίκηση όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Επιμένει να επιβάλει στον Βαγγέλη και στη Χαρούλα έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής. Οι συνεχείς τσακωμοί του με τον Βαγγέλη τούς φέρνουν όλους στα όριά τους και η Μπέλα του προτείνει να μετακομίσει μαζί της. Αραγε αυτή η συγκατοίκηση θα πετύχει; Πού θα μείνει τελικά ο Διονύσης και γιατί ο Σάββας και η Λυδία διακοσμούν το σπίτι τους με ινδιάνικες μάσκες και τοτέμ;
Ξένες ταινίες
«Wanted»
Star, 22.00
Πιστολίδι με τη σέσουλα βασισμένο σε κόμικ από τον ρώσο σκηνοθέτη Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και με τους Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Μακ Αβόι πρωταγωνιστές. (ΗΠΑ, 2008, 98′)
«Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία»


(Four weddings and a funeral)


Alpha, 23.50
Φανατικός άγγλος εργένης (Χιου Γκραντ) πέφτει τελικά θύμα της γοητείας που ασκεί επάνω του μια γλυκύτατη Αμερικανίδα (Αντι Μακ Ντάουελ). Ενα εγγλέζικο φιλμάκι που κατόρθωσε όχι μόνο να σκλαβώσει εκατομμύρια θεατές, αλλά και να προταθεί για το Οσκαρ καλύτερης ταινίας. Σκηνοθεσία: Μάικλ Νιούελ. (Αγγλία, 1994, 117′)
«Faster»
Mega, 24.00
Υστερα από δέκα χρόνια στη φυλακή, ο Ντράιβερ έχει μοναδικό στόχο να πάρει εκδίκηση για τον αδελφό του που δολοφονήθηκε σε μια απόπειρα ληστείας τράπεζας, για την οποία οδηγήθηκε και ο ίδιος στη φυλακή. Ελεύθερος πια, θα είναι έτοιμος να εκτελέσει τη θανάσιμη αποστολή του. Θα βρει όμως εμπόδιο έναν βετεράνο αστυνομικό που σύντομα βγαίνει σε σύνταξη και έναν νεαρό εγωκεντρικό εκτελεστή. (ΗΠΑ, 2010, 98′)

HeliosPlus