Τα 10 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε η Euromedica Δωδεκανήσου.Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κλινικής, κ. Γεώργιος Πετρωνιάτηςευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Κλινικής, τους ιατρούς συνεργάτες και ιατρούς μετόχους, καθώς και τους πολίτες που εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια τη Euromedica Δωδεκανήσου.
Οδιευθύνων σύμβουλος της Κλινικής,κ. Δημήτριος Ασημακίδηςαναφέρθηκε στη δέσμευση της Κλινικής να λειτουργεί υπεύθυνα ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα Σημειώνεται ότι η Κλινική διαθέτει πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 για όλες τις υπηρεσίες της Κλινικής (παροχή υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας), καθώς και για τη διακομιδή ασθενών με τα ασθενοφόρα της.
Ωςιδρυτικό μέλοςτου Συμβουλίου Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ,η Euromedica Δωδεκανήσου δίνει ιδιαίτερηέμφαση στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού.
Η Κλινική έχει συνάψεισυμφωνίες με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και εταιρίες ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αυξάνοντας διαρκώς το μερίδιο της σε αυτές της αγορές.
«H EuromedicaΔωδεκανήσου υποστηρίζει ενεργά τις καινοτόμες προσπάθειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου στους τομείς του ιατρικού και αθλητικού τουρισμού όπως και του τουρισμού τρίτης ηλικίας, με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.