Αχτσιόγλου: Οι θεσμοί στο Hilton δεν υψώνουν φωνή για τα εργασιακά

Pacta sunt servanda, ήτοι «οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται» είναι το μήνυμα της Εφη Αχτσιόγλου εν όψει του νέου γύρου διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά. Η υπουργός υποστηρίζει ότι η Αθήνα επιμένει σε όσα συμφωνήθηκαν με τους δανειστές τον Αύγουστο του 2015 για τα εργασιακά και στο να εφαρμοστούν οι καλές πρακτικές στην ΕΕ. Ζητά από το ΔΝΤ να αλλαξει στάση, αλλά και από τη Κομισιόν να υπερασπιστεί και στο Hilton με το ίδιο σθένος που το κάνει στις Βρυξέλλες το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Pacta sunt servanda, που σημαίνει «οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται» είναι το μήνυμα της υπουργού Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου προς ΔΝΤ και Κομισιόν, εν όψει του νέου γύρου διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά.

Η υπουργός υποστηρίζει ότι η Αθήνα επιμένει σε όσα συμφωνήθηκαν με τους δανειστές τον Αύγουστο του 2015 για τα εργασιακά και στο να εφαρμοστούν οι καλές πρακτικές στην ΕΕ. Ζητά από το ΔΝΤ να αλλαξει στάση, αλλά και από τη Κομισιόν να υπερασπιστεί και στο Hilton με το ίδιο σθένος που το κάνει στις Βρυξέλλες το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.