Ελληνικές σειρές
«Αστέρας Ραχούλας»
Alpha, 22.00
Ο Αγγελής δέχεται επίθεση από τον Καπερώνη και την παρέα του, στο ποτάμι. Η Μπιρμπίλω αποκαλύπτει ένα τρομερό μυστικό στον Ανέστη και η Γιώτα σχεδιάζει να το εκμεταλλευτεί εις βάρος της Ραχούλας. Ο Μπάμπης δείχνει «ιδιαίτερη συμπάθεια» στη Μαργαρίτα όταν αυτή αναλαμβάνει την οικονομική διαχείριση του Αστέρα, γεγονός που εξοργίζει τον Αρη. ΗΣαββούλα πείθει τον Μπάμπηνα εξαγοράσει το χρέος του Αγγελή, με το αζημίωτο, φυσικά.
«Στο καλό, γλυκιά µου συµπεθέρα»
ANT1, 22.15
Ο Πέτρος είναι σοκαρισμένος με την ανακάλυψη που έκανε και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο Αντώνης κάνει μια ύποπτη παραγγελία στον Κινέζο, ενώ ο Γιώργος αποφασίζει να αναλάβει δράση! Ο Σπύρος συνειδητοποιεί ότι μόνο η κολλητή της Μαρίτσας, η Τόνια, μπορεί να γνωρίζει πού είναι η Μαρίτσα και ψάχνει να τη βρει. Και ενώ όλοι βάζουν σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο σακάκι του παππού για να εξασφαλίσουν την ψήφο του την Κυριακή, εκείνος αποκαλύπτει στον Σπύρο ένα σοκαριστικό μυστικό που αφορά τη Μαρίτσα.
Ξένη ταινία
«Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 3»
(Undisputed 3)

STAR, 23.15
Ο Γούρι Μπόικα, ο άλλοτε παλαιστής θρύλος των φυλακών, είναι πλέον σοβαρά τραυματισμένος στο γόνατο. Εχει πέσει τόσο χαμηλά που το μόνο που του αναθέτουν είναι να καθαρίζει τις τουαλέτες. Οταν όμως ένα νέο διεθνές τουρνουά πάλης για τροφίμους φυλακών ξεκινά, προσελκύοντας τους καλύτερους παλαιστές από τις φυλακές όλου του κόσμου, ο Μπόικα θα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του. Ωστόσο, οι πραγματικοί του αντίπαλοι δεν είναι ούτε το τραυματισμένο του γόνατο, ούτε οι άλλοι παλαιστές. Είναι οι «εγκέφαλοι», που διοργανώνουν το τουρνουά, με απώτερο σκοπό την επίτευξη εύκολου, γρήγορου και παράνομου χρήματος, καθώς οι αληθινοί εγκληματίες πολύ συχνά βρίσκονται έξω από τα κάγκελα της φυλακής. (ΗΠΑ, 2010, 89′)

HeliosPlus