Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό που διεξάγει ο ΒΗΜΑ FM σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, στο πλαίσιο της εκπομπής το in.gr ταξιδεύει

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό που διεξάγει ο ΒΗΜΑ FM σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού

1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM (Διοργανωτής), που εδρεύει στην οδό Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (Δωροθέτης), που εδρεύει στο Δήμο Αγλαντζιάς στη Λευκωσία της Κύπρου, επί της Λεωφόρου Λεμεσού 19, CY 1390, P.O BOX 24535, της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ), διενεργούν διαγωνισμό μέσω του οποίου θα παρασχεθεί στον κληρωθέντα/στην κληρωθείσα το παρακάτω περιγραφόμενο δώρο.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όλοι όσοι έχουν τη μόνιμη κατοικία τους στην Ελλάδα, είναι άνω των 18 ετών και έχουν διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους του παρόντος διαγωνισμού.

Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γραπτής συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδεμόνα για την εξαργύρωση των δώρου, σε περίπτωση που από την κλήρωση που θα διενεργηθεί αναδειχθεί νικητής κάποιος ανήλικος. Σε περίπτωση μη παραχώρησης γονικής συγκατάθεσης, το δώρο περνάει στον επιλαχόντα.

3. Αποκλεισμός διαγωνιζομένων

Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στον BHMA FM, τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, οι συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού, καθώς και οι σύζυγοι των εργαζομένων στο Διοργανωτή και το Δωροθέτη.

4. Ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης έχουν το δικαίωμα να επαληθεύσουν την εγκυρότητα συμμετοχών και να αποκλείσουν οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή του δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους, καθώς και όποιον έχει δηλώσει ψευδή στοιχεία.

5. Δώρο Κλήρωσης

Το δώρο της κλήρωσης περιγράφεται ως εξής:

• Ένα ταξίδι στην Κύπρο για έναν νικητή και έναν συνοδό της επιλογής του, για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου Elias Beach Hotel, που βρίσκεται στην περιοχή της Λεμεσού. Η διαμονή μπορεί να υλοποιηθεί εντός των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017, εκτός περιόδων εορτών και αργιών και αναλόγως της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

• Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) από Ελλάδα προς Κύπρο, μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων φόρων και με αεροπορική εταιρεία επιλογής του Δωροθέτη.

• Προσφέρονται επίσης οι μεταφορές από το αεροδρόμιο της Κύπρου προς το ξενοδοχείο διαμονής και το αντίστροφο, με μέσο επιλογής του Δωροθέτη.

• Η διευθέτηση του δώρου και των επιμέρους στοιχείων που το απαρτίζουν (κράτηση διαμονής, εισιτηρίων, μετακινήσεων) υλοποιείται από το Δωροθέτη, μετά από συνεννόηση με το νικητή.

• Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την οργάνωση και υλοποίηση του ταξιδιού, υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο Δωροθέτης.

6. Συλλογή συμμετοχών

Η συλλογή των συμμετοχών του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00, έως τις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:55. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 14:00, στις εγκαταστάσεις του BHMA FM. Θα αναδειχθούν 1 νικητής και 1 επιλαχών.

7. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν να το κάνουν αποστέλλοντας το ακόλουθο γραπτό μήνυμα (χρέωση 1,24 €):

ΒΗΜΑ FM ΚΕΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ «ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και όλο αυτό αποστολή στο 19600.

Συμμετοχές με λανθασμένες απαντήσεις στο προαναφερθέν ερώτημα αποκλείονται από το διαγωνισμό.

Ο Δωροθέτης παραιτείται από το δικαίωμα στα έσοδα που θα προκύψουν από τα γραπτά μηνύματα και δεν διατηρεί καμία αξίωση παρούσα ή μελλοντική επ’ αυτών.

8. Ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τα επιμέρους στοιχεία του δώρου με άλλα ίσης αξίας, δίχως η αλλαγή αυτή να αποτελεί λόγο καταγγελίας των παρόντων όρων και του διαγωνισμού. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και δεν μεταβιβάζονται. Τα δώρα παραλαμβάνονται από τους νικητές αυτοπροσώπως με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού.

9. Εάν ο νικητής αρνηθεί το δώρο του ή δεν προσέλθει για την παραλαβή του εντός δέκα ημερολογιακών (10) ημερών από την ενημέρωσή του ή διαπιστωθεί ότι δεν συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής του, χάνει το δικαίωμά του. Ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης δεν φέρουν καμία ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών που οφείλονται σε μη απάντηση του τηλεφώνου ή του email που θα αποσταλεί στους νικητές ή απουσίας ή λόγω μη προσέλευσης για παραλαβή του δώρου. Ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης δεν θα φέρουν, επίσης, καμία ευθύνη για την μη παραλαβή των ανωτέρω δώρων.

10. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης δεν έχουν καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα σχετικά με τυχόν δαπάνες που θα προκύψουν σε σχέση με τα δώρα που παρέλαβαν ή θα παραλάβουν οι νικητές.

11. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης, καθώς και όλα τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, υπάλληλοι, αντιπρόσωποι και πληρεξούσιοι τους, δεν θα φέρουν καμία ευθύνη, άλλως απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε τυχερού/νικητή για τυχόν τραυματισμό, απώλεια ή οποιαδήποτε ζημία προκύψει ολικά ή μερικά, άμεσα ή έμμεσα από την αποδοχή, κατοχή, κατάχρηση ή χρήση του δώρου ή τμήματος αυτού.

12. Ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης διατηρούν το δικαίωμα να παρατείνουν, να αναβάλουν, να ματαιώσουν ή και να επαναλάβουν οποτεδήποτε το διαγωνισμό, καθώς επίσης και να τροποποιήσουν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους με σχετική ανακοίνωση μέσω του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή και με προφορική ανακοίνωση, για σπουδαίο, κατά την απόλυτη κρίση, λόγο ή αν αυτό επιβληθεί με δικαστική απόφαση Διοικητικής ή Δημόσιας Αρχής. Ως σπουδαίος λόγος θεωρείται ενδεικτικά μεταξύ άλλων και η αδυναμία διεξαγωγής της κλήρωσης για τεχνικούς λόγους οφειλόμενους είτε στο Διοργανωτή, είτε στον Δωροθέτη, είτε σε τρίτους άμεσα εμπλεκόμενους, καθώς και οι λόγοι που οφείλονται σε αμέλεια τρίτων.

13. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στο Διοργανωτή και το Δωροθέτη για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου ή και του διαδικτύου (internet). Ειδικότερα, ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης δικαιούνται να δημοσιοποιήσουν με οποιονδήποτε κατά την κρίση τους τρόπο τα ονόματα των νικητών και να χρησιμοποιήσουν για διαφημιστικούς σκοπούς οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παράδοση του δώρου στο νικητή, η δε συμμετοχή στην κλήρωση συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

14. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της εν λόγω κλήρωσης ο Διοργανωτής και ο Δωροθέτης, για τις ανάγκες και μόνο του διαγωνισμού, συλλέγουν από τους συμμετέχοντες ΟΛΑ τα ακόλουθα στοιχεία: α) όνομα, β) επίθετο, γ) τηλέφωνο και δ) την απάντηση στην ερώτηση: «Ποια είναι η θεά που γεννήθηκε στις ακτές της Κύπρου;». Ο Δωροθέτης και ο Διοργανωτής διαφυλάσσουν τον προσωπικό χαρακτήρα των ανωτέρω στοιχείων και με κανέναν τρόπο και για καμιά αιτία δεν τα μεταβιβάζουν σε οποιοδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό) πρόσωπο παρά μόνο όπου αυτό προβλέπεται από το νόμο και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παραχωρούν το δικαίωμα στο Διοργανωτή και το Δωροθέτη να χρησιμοποιήσουν μεμονωμένα ή στο σύνολό τους τα προσωπικά τους δεδομένα για στατιστικούς λόγους και για ιδία χρήση. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων. Περισσότερες της μίας συμμετοχές από το ίδιο φυσικό πρόσωπο ακυρώνουν όλες τις συμμετοχές αυτού του φυσικού προσώπου.

15. Οι παρόντες όροι έχουν αναρτηθεί στο https://www.tovima.gr/vimafm/live/

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.