Στο Galaxy Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, o executive chef Κώστας Αθανασίου συστήνει ένα νέο μενού με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα. Σημειώστε λοιπόν τη σαλάτα με πλιγούρι, αγγούρι, σταφίδες, γιαούρτι και ρόδι, τη σαλάτα με πελαγίσιο λαυράκι, κολοκύθι, πέρλες λεμονιού, καϊμάκι με μαύρο χαβιάρι και αφρό wasabi, καθώς και μία ιδιαίτερη εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής χωριάτικης σαλάτας με μους από φέτα Καλαβρύτων. Την ίδια στιγμή τα πιάτα στη σχάρα παραμένουν και στο χειμερινό μενού με κυρίαρχο το δημοφιλές Black Angus Rib Eye, ενώ νέα άφιξη αποτελεί το πιάτο Teres Major Black Angus με βουτυρωμένη πατάτα και κρέμα ντομάτας με λαχανικά και θυμάρι.
Στο sυshi bar πάλι θα συναντήσετε εμπνευσμένους συνδυασμούς όπως το Dragon roll με γαρίδα panko και avocado, αλλά και το Surf ’n’ Turf με φιλέτο μοσχάρι και γλάσο teriyaki. Ο επίλογος μπορεί να γραφεί γλυκά με σοκολάτα Valrhona με μους κάστανο και κρέμα λευκής σοκολάτας, αλλά και την ιδιαίτερη κρέμα ντομάτας με πιπεράτο κονφί φράουλας, μαρμελάδα ελιάς και παγωτό μοτσαρέλας.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις ατο τηλ. 210 72 81 402.